NYC bound

Er i loungen i CPH lufthavn, ungerne har fået marmelademadder og sodavand, M og jeg fadøl, hvidvin og kikærtesalat… 😉 

Fik ckecket 8 kufferter ind med super meget overvægt (heldigvis kunne den søde aalborggenser i indcheckningen ikke huske, hvordan man tog betaling for det 😀), og det hele til trods for, hun ikke kunne se vores visum i systemet.. Spændende om det hedder CPH bound igen i nat når vi møder immigrationsmyndighederne i JFK 🙉  We hope not 😊 

Lige inden vi skulle igennem sikkerhedskontrollen kom min søde kusine (til tre drenge under 6 år!!!) småløbende med barnevogn og mand hen til os. De havde kørt hele vejen fra Aarhus blot for at ønske os en god tur. Der måtte jeg lige hive en kleenex frem, andre tog solbriller på mens andre lod tårerne trille 😊 

Og nu sidder vi i loungen i CPH og forstår meget lidt af, hvad vi er på vej ud i. Men vi glæder os helt vildt, og heldigvis kommer begge vores forældre, E og N’s moster samt nogle venner henover efteråret. 

Men altså, nu skal vi jo lige ind i landet først 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s