Oh. My. God

Har været i New York i to døgn snart, og vi føler alle, vi allerede har været her en uge. Jeg er også lige så træt, som havde jeg ikke sovet en hel uge. Ungerne og M er indstillet på NY-time, heldigvis 😊 I går morges var N og jeg vågen ved 5-tiden og så den smukkeste solopgang. Kl6 gik N og jeg på tur og efterlod de her to: 

Kl6.30 stod vi nede i det lokale supermarked og købte ind til lidt morgenmad samt de obligatoriske coffee 2 go. Tilbage og vække drengene og så gik dagen med at vente på IKEA og internetmanden samt udpakning og lidt mere indkøb. IKEA skulle have været her torsdag med vores ting, men en misforståelse med et telefonnummer gjorde, at de kørte igen. Så vi fik min søsters veninde,W, til at levere en luftmadras, sengetøj, dyner samt lagener og så fik jeg bestilt en luftmadras til levering fredag. Den viste sig dog at være en enkelt, så M sov det meste af natten på dyner og håndklæder.. W havde sørget for, at det så sådan ud da vi kom sent fredag aften:
E og N har simpelthen klaret det hele SÅ godt. Vi fløj med Norwegian Premium på vej herover, så vi kunne have dobbelt op på bagage med. Og det synes de selvfølgelig var ret sjovt fordi sæderne er bredere og de fik bløde tæpper. Moderen har fundet ud af, at flyskrækken er knap så fremtræden deroppe foran med fri bar 😉 Så det kan kun anbefales til alle med flyskræk 😉 

Vi (nok mest mig!) var lidt spændt på at gå igennem immigrationen, da de i Aalborg ikke kunne se vores visum i systemet, men da vi endelig kom igennem den ekstremt lange kø, var alt heldigvis som det skulle være. 

Hjemmefra havde vi bestilt en bil til at hente os, vi skulle bare ringe når vi havde fået vores bagage. Jeg havde inden givet dem vores flynummer så de kunne holde øje med, hvornår vi landede. Det havde jo også alt sammen været rigtig fint, hvis ikke det var fordi, jeg havde sendt dem flynummeret fra Aalborg til Kbh. Så de var selvfølgelig ikke klar til at hente os, da vi var klar.. Der gik ca en halv time, så kom der en ret stor SUV og hentede os. E var ret imponeret. 

Alt i alt går det godt, og E og N synes begge, at det hele er meget bedre end de havde forestillet sig. I morgen starter M på job, så ungerne og jeg vil i gang med at udforske Williamsburg

One thought on “Oh. My. God

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s