Lille status

En af de skønne og skæve bygninger i Williamsburg som huser en restaurant. Er først lige begyndt at gå på opdagelse i Wiiliamsburg og glæder mig så meget til at udforske området meget mere. Så mange flere billeder følger 😊 
I morges skulle vi til Lower Manhattan, nærmere bestemt Wall Street, da vi skulle søge om at få et social security number. Det nemmeste var at tage færgen, og jeg bliver lige betaget hver gang. Søndag skulle vi til IKEA, og det foregik ligeledes med båd til Manhattan og derfra videre til Red Hook, hvor IKEA er. Jeg fik desværre ikke taget billeder på den tur, hvilket er lidt ærgerligt, for vi sejlede ret tæt på Frihedsgudinden ligesom området omkring Red Hook er ved at blive omdannet fra rå industri til hippe boliger, som ligger helt ud til vandet og er ret lækkert. I weekenden er turen til IKEA med båd gratis. 

Men tilbage til turen i morges og hvorfor den betager mig. Vi sejler med Manhattan og alle dens enorme høje bygninger på vores højre side og Brooklyns rå og industrielle bygninger på modsatte side. Undervejs sejler vi først under Williamsburg Bridge, dernæst Manhattan Bridge og til sidst den ikoniske Brooklyn Bridge mens vi aner Frihedsgudinden forude. Kan virkelig anbefales. Og så er det jo ekstra smukt når himlen er blå og temperaturen er på ca 35 grader. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s