Når ringen sluttes

Alle mand, inklusiv den pelsede New York souvenir, har nu forladt 23.etage på vandsiden i Williamsburg til fordel for et par nætter på hotel. Lejligheden er næsten rengjort, og den er stort set tømt.

Den sidste nat i lejligheden sov vi alle på madrasser på gulvet i stuen mens alle vores ni godt pakkede kufferter havde indtaget soveværelset, præcis som da vi ankom 22.juli sidste år. Altså lige bortset fra, at der denne nat var madrasser OG dyner til os alle, samt at ingen af os var ramt af jetlag.

Her til aften er vi checket ind på Hotel McCarren, hvor vi skal bo indtil lørdag, hvor turen går mod Danmark igen. Og om det er mærkeligt? Ja, ret meget. Selvom lejligheden er tømt, mere end halvdelen er shippet hjem og en stadig stor andel af vores ting er fordelt i ni kufferter, fem styks håndbagage samt en hund i taske, så er det altså ret uvirkeligt, at vi søndag morgen planter vores fødder solidt i den jyske muld igen. Vi har alle fire ret ofte den forgangne uge har talt om, hvor lige dele hyggeligt og lige dele uvirkeligt det bliver/er, når vi mandag skal trisse rundt i vores eget (gamle!) hus igen for at komme på plads. Men vi glæder os ❤️

Det er mærkeligt for Michael og jeg at være tilbage på det her hotel, som vi første gang checkede ind på sidste år i maj, hvor vi var herovre for at finde bolig og skole. Min første tur til New York i øvrigt, så det var da i grunden heldigt, at jeg fortsat var med på ideen om en udstationering til New York efter at have besøgt byen..

Nu er det for alvor ved at gå op for mig, New York snart er et overstået kapitel i vores liv. Men hvilket kapitel. Havde børnene været mindre, kunne kapitlet godt være fortsat et par sider endnu, men fordi de savner deres hverdag og venner i Danmark rigtig meget er også Michael og jeg mere end klar til at vende hjem igen. Og mon ikke vi alle hurtigt finder os mere end til rette i vores nye (gamle!) liv igen 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s