Ding Dong, Danmark er nu også fjong

Så har vi snart været i Danmark i to uger, og hvor er det dejligt at være hjemme. Dejligt at være tilbage i vores hus, hvor vores to børn frit kan lege i haven, gå ture, cykle, køre på løbehjul og gå til eftermiddags kaffe hos mormor og morfar – uden vores konstante overvågning. Der er nok ikke nogen tvivl om, at Emil og Nanna er ret glade for at være hjemme på matriklen igen ☺️

Udover at der har været jul og julefrokoster, som har været super hyggelige og dejligt at se vores familie igen, så har der været et hav af praktiske ting, som ikke kun omhandler udpakning. Vi startede med at dukke op på Borgerservice, så vi kunne blive registreret i Danmark igen. Her blev vi første gang bekræftet i, at Danmark nu er ret skøn at bo i. Altså tilbage til Borgerservice, det virker jo – altså det er vitterligt service til borgerne, og hvis man ikke er enig med mig, kunne man jo prøve at flytte til USA – jeg tror de fleste vil se Borgerservice med en fornyet taknemmelighed.

Bil, sådan én skal vi også have anskaffet os. Lige nu er vi nok mest til enten at lease eller leje, men nu må vi se.

Bank, forsikringer, mobil abonnementer, indskrivning til SFO, udpakning etc – der er lidt at se til. Og midt i alle de her praktiske gøremål, spiser vi pizza og drikker vin i selskab med gode gamle venner igen. Eller drøner rundt i ladcykel i mangel på bil.

Og ja, der er gråt i Danmark og mørkt, men hvad gør det, når vi bare selv sørger for at bringe farver og lys ind i hverdagen, selvom der er meget praktik disse dage, men det ændrer sig nok ikke, når jeg lige om lidt starter på arbejde igen. Vi holder af hverdagen, for den er nu også skøn her i Danmark

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s