Bucket list

a_blogbucketlist

Jeg tror, de fleste kender til at have en eller flere bucket list’s, som der løbende bliver redigeret i. Jeg har selv op til flere, men den største af dem handler uden sammenligning om New York. Vi har nået meget af det, som vi satte os for inden vi kom herover, men når hverdagen dominerer, og følelsen af at bo her fylder mere end følelses af at være turist, så glemmer man ret hurtigt, eller udsætter de ting man satte sig for at opleve.

Vi har heldigvis haft en masse skønne gæster, og sammen med dem har vi oplevet ret meget af New York. Jeg har ikke længere tal på, hvor mange gange jeg har gået over Brooklyn Bridge eller set lysene på (og blive mast igennem) Times Square. Der er bl.a. også blevet fløjet helikopter, vi så Lion King på Broadway, været på Museum of Natural History, været i toppen af One World Observatory, nydt alle årstider i Central Park, gået New Yorks gader tynde, oplevet de mange hyggelige områder New York har at byde på og ikke mindst spist fantastisk god mad.

Jeg er lykkelig over, at vi har boet i Williamsburg, som er super hyggelig og meget lokal. Når jeg stiger op fra subway’en på Bedford Avenue sænker skulderne sig igen og vejrtrækningen bliver igen lidt rolig, ha ha. Eller jeg har taget cyklen over Wiliamsburg Bridge, parkeret den i farverige East Village for at gå på opdagelse eller finde en GAP i SoHo, fordi jeg endnu engang skulle købe nye og længere bukser til Emil.

Williamsburg skal på ingen måde skamme sig over udvalget af barer og restauranter, og ofte når Michael og jeg er gået ud, er vi blevet her i området. Der er visse “stam”steder vi kommer til at savne, som pizzaen nede på hjørnet, coctails på Surfbar (den med sand på gulvet, sufboards i loftet, kakerlakker på toilettet og kulørte lamper i gårdhaven), vin og tapas på toppen af Wythe Hotel, corn muffins hos New York muffin (Emil) eller croissanter (mig) hos Sophie’s, det bedste peruvianske mad hos Llama Inn og vel egentlig bare det generelle fantastiske liv der er her.

Jeg tror, vi alle synes, at vi har set og oplevet det vi kom herover for, men alligevel kommer der hele tiden flere punkter til vores bucket list, og måske vi bare må acceptere, at New York er en by, hvor ens bucket list aldrig bliver helt tom. Emil, Nanna og jeg får travlt i næste uge, men det bliver hyggeligt og nok også en smule vemodigt, for det bliver samtidig også et “på gensyn” til byen og desværre nok et “farvel” til rigtig mange skønne mennesker.

Vi har vores bucket list, som der fortsat dagligt bliver ført flere punkter til, men så er der endnu en god grund til at komme tilbage til New York igen.. en dag ❤️

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s