Nye tider…

Så var det, at Michael rejste væk i 10 dage, og for at det ikke skulle blive for tomt her uden ham, besluttede jeg mig for, at en ny beboer skulle flytte ind. Så hvorfor ikke gøre noget, som især mine børn blev ret begejstrede for. Mundlamme i starten nuvel, men det blev hurtig erstattet af ekstrem ekstase.

Jeg drønede derfor til West Village fredag formiddag med lommerne fulde af penge og kom hjem igen med tomme lommer men tilgengæld en pose fuld af alskens udstyr og den sødeste lille havaneser i en hundetaske rigere. Således er vi nu blevet beriget med fire måneder gamle Coco, som må være én af de mest nuttede hundehvalpe, jeg længe har set 😉


Og Michael, han er heldigvis også glad for, at Coco nu huserer her på matriklen. Vi har længe talt om, at vi gerne vil have hund, så hvorfor ikke tage en hund med hjem fra New York efter at have boet her i 18 måneder.. det er da et godt minde ❤️

One thought on “Nye tider…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s