Tour de M&M’s

En stor (og dyreste del!!) af dagens fangst. Morgenen startede i L Train mod Union Square. Fra vi står på subwayen til vi står oppe midt på Union Square går der ca 10 min, så det går pænt hurtigt. Subwayen er kun to gader væk fra vores lejlighed. Vi skulle i Gameshop og bytte et PlayStation spil, som vi købte søndag. E og N tog hver deres lommepenge med og købte endnu et spil hver. Når N har penge med i byen brænder de i lommen på hende, hun skal helst have dem skudt af så hurtigt som muligt, så jeg havde travlt med at holde hende tilbage fra at købe ALT der bare så lidt sødt ud. Jeg fik derimod strenge påbud af begge børn mod at gå ind i nogle af de butikker jeg fandt interessant!! 
Fra Union Square gik vi op ad 5. Avenue op mod Empire State. Vi skulle ikke op i bygningen kun stå på gaden og få ondt i nakken af at kigge op efter toppen 😉Undervejs mødte vi en kæmpe LEGO butik, så der skulle vi selvfølgelig ind og ud igen med en fyldt pose til hver af poderne. 

Et andet mål med vores tur var en tur i M&M’s butikken på Times Square. Da vi nærmede os Times Square, det enorme menneskemylder og store lysende reklamesøjler fortrød jeg allerede lidt. Én ting er det ekstremt hektiske og støjende liv omkring Broadway og Times Square, men at have begge mine børn med ind i det cirkus uden jeg havde tatoveret kontaktoplysninger ind i nakken på dem, gjorde, at jeg var ved at vende rundt på hælen med det samme igen. De er heldigvis skønne at have med på tur og gik begge klistret op ad mig mens de observerede det vilde liv omkring os. De syntes heldigvis det var ret morsomt, for der er mange der optræder, klædt ud mm. Vi kom ind i denne tre etagers M&M’s biks for at blande vores egne poser. Og de er jo snu de M&M’s ejere og ved hvordan penge nemt kan skovles ind. Vi tog hver vores pose, satte den under en af hanerne og hev ned i et håndtag. Hiver man det hele vejen ned, som børn jo gør, bliver posen ret hurtig fyldt. De forskellige farver skal jo prøves ligesom der skal købes både med og uden peanuts. Og jeg siger jer, mulighederne er MANGE derinde. Vi kom af med 44 og et eller andet dollars. Jeg har endnu ikke helt kunne overskue at regne ud, hvad det er i danske kroner, men mon ikke vi har fredagssnoller et par fredage frem 😉 

I går havde E og N deres første engelsk lektion, og jeg havde to timer for mig selv. De blev brugt i vores motionsrum efterfulgt af lidt boglæsning i et lille bibliotek som er en del af vores fællesfaciliteter. De skal have to timers undervisning igen i morgen, så der kan jeg komme lidt ud og være lidt praktisk med nogle af de ting vi mangler. Vi er dog ved at være godt på plads. Amazon kommer dryssende med lidt hele tiden og på mandag kommer IKEA med sidste læs, bl.a. loungemøbler til vores altan. Jeg skal få taget lidt boligbilleder i næste uge, så I kan se vores IKEA-hjem 😊

One thought on “Tour de M&M’s

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s