Den seneste uge

Der har været lidt stille fra min side, da dagene har været ret så farverige og fyldte af mange gode ting. Én af dem var hyggelige dage i New York med tre søde danske piger på visit. Billedet er fra fredagens morgenmad på Ellen Stardust Diner, som måske er et besøg værd (hvis man er til (højt) syngende tjenere), ihvertfald glemmer man ikke lige maden derfra, og det er bestemt ikke for den udsøgte kulinariske oplevelse 😉 Fredag aften skruede vi lidt op for det ekstravagante (der skal heller ikke meget til sammenlignet med Ellen Stardust Diner 😊) og mødtes til “pre dinner drinks” på en rooftop bar på hotellet The Standard, som ligger i området omkring Meatpacking District. Både baren og området kan virkelig anbefales, hvis man planlægger en NY tur. Det er hyggelige mindre gader med knap så høje bygninger og mange lækre restauranter og barer samt en livlig stemning.

Udsigten fra baren, hvor drinks bliver serveret i kander og en DJ sørger for passende musik

Torsdag foregik min aften også med drinks på en rooftop bar, hvilket NY virkelig kan tilbyde mange af. Det var i selskab med andre danskere bosiddende i NY. Det var en super hyggelig aften, og så er det altid rart at møde nogen, som også har været igennem en ny opstart i et nyt land.

Weekenden bød på en god blanding af kreativ leg med to piger, som bor på samme etage som os og er jævnaldrende med Nanna, svømning efterfulgt af grillhygge med en anden dansk familie, søndagsbrunch på Marlow and Sons mens Michael og Emil tog på football stadion og så New York Giants. De var afsted hele søndagen, og det var en stor oplevelse på flere niveauer, bl.a. fordi Emil’s første og seneste stadion oplevelse var AAB’s sidste hjemmekamp i foråret, hvor de tabte (og lad os ikke dvæle mere ved det 😉), og i søndags var de i selskab med 40.000 andre tilskuere OG New York Giants vandt i absolut sidste sekund. Så det er nok ikke sidste gang, de to tilbringer en søndag med at heppe på de blå Giants.

Emil og Nanna har nu gået i skole herovre i to uger nu, og det går overraskende godt. Emil er rigtig glad for det, og han virker til at trives, ikke kun, med de sproglige udfordringer men også med at lære at spille på klaver i musiktimerne, have dans to gange om ugen samt læse bøger højt på engelsk. For Nanna er det fortsat svært at sige farvel, men når jeg henter er hun meget glad og fortællende. Pigerne i hendes klasse er enormt søde og vil gerne holde hende i hånden om morgenen når det er svært og krammer hende farvel om eftermiddagen. De sidste to dage har hun haft helt løst hår, og der er specielt én af pigerne, som gerne vil stå ved siden af Nanna, så hun kan ae hendes hår, fordi hun synes, hendes hår er så flot og lyst. Så rent socialt har jeg indtryk af, at de andre piger rigtig gerne vil hende, selvom de ikke kan tale sammen endnu 😊 Jeg fik af vide af nogle af de andre danske piger torsdag aften, at når vi lander ved juleferien vil de kunne forstå stort set alt, og at de efter jul lige pludselig begynder at tale en masse. Men det er nok også som forventet, at det bliver svært i efteråret. Og så holder vi fortsat fast i at fejre alle de små daglige sejre 😊

2 thoughts on “Den seneste uge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s