Rullende start

Sådan her drøner Emil og Nanna af sted til skole om morgenen. Jeg cykler bagved på min blå bike. I starten gik vi i skole, men det her er altså sjovere. Og så er det med at udnytte det skønneste efterårsvejr inden den kolde vinter sætter ind og tvinger os indendøre og Emil og Nanna på skolebussen.

Vi bliver hver morgen taget i mod af skolens ansatte, som står ude foran skolen for at tage i mod skolebusserne. Jeg er lidt af et særsyn på skolen, når jeg ankommer cyklende med mine børn, men heldigvis et cool et af slagsen 😉 De fleste børn bliver afleveret af deres forældre i bil eller af skolebussen.

Emil og Nanna må gerne tage løbehjulene med op i klassen, men jeg tager dem med hjem igen. Det er derimod lidt udfordrende, men det funker. De blå CitiBikes kan virkelig anbefales 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s