På gensyn sommer

I weekenden fik vi en forsmag på det efterår, som langsomt er kommet snigende sig ind på os. Det markerede vi ved, at vi lørdag tog til SoHo for at smage på en næsten hjemmelavet Magnum. Man bestemmer selv, om det skal være vanille eller chokolade. Dernæst mørk eller lys chokoladeovertræk og så vælger man tre forskellige slags krymmel ud af et godt udvalg toppings. Der er pop-up butikker mange steder i verden, og selvfølgelig også her. Den lukkede i går søndag, så det var ved at være sidste chance. Resultatet så sådan ud:


De var ret lækre og udgjorde en udsøgt frokost. Derfra gik vi hjem over Williamsburg Bridge. Turen tager ca 1 time, og fordi der er meget at se på hele turen, går Emil og Nanna uden brok. Generelt er de blevet super gode til at gå langt og længe, hvilket er ret fedt, for det er en god måde at få set byen på.

Williamsburg Bridge

Lørdag kom Julie og passede børn, og det var et meget glædeligt gensyn med hende. Michael og jeg tog på Five Leaves og spiste lækker steak. Selvom luften er blevet køligere, er det fortsat vejr til at sidde ude, så det udnytter vi til fulde. Derfra gik vi videre til en rooftop bar på McCarren Hotel med Manhattan view. Der var musik fra en DJ OG en 21 årig fødselsdag i gang, der tilsammen udgjorde en lidt støjende konstellation, så vi skålede for, at vi nok bare er blevet lidt gamle og støjsensitive, bundede vores drinks for at gå videre på surfbar med sand på gulvet, kulørte lamper i loftet og kakerlakker på toilettet.. Så helt gamle er vi altså ikke endnu 😉

Søndag tog vi på udflugt til Governors Island, som ligger lige syd for Manhattan. Vi kan tage færgen lige neden for vores dør og direkte derned. Det var sidste dag i denne sæson, så får vi først muligheden til foråret igen. Vi lejede cykler derude og cyklede denne lille ø rundt. Det var som at træde ind i en helt anden tidslomme, og hvis det ikke var for Manhattan skyline, skulle man også tro, at vi befandt os lidt mere sydligt. Det er en grøn oase, der er gode legepladser og meget roligt. Der kører ingen biler, så cykler, løbehjul og rulleskøjter er absolut oplagt at medbringe.Der er også en legeplads, som vel egentlig ligner mest en losseplads, men som lærer børn at genbruge


Det er helt sikkert ikke sidste gang, en weekend udflugt går til Governors Island, dog må vi vente til forårssæsonen starter op igen.

fra sejlturen hjem

Så nu hilser vi efteråret velkommen og nyder at have en lidt lunere trøje på om morgenen inden den varmeste vinterjakke skal findes frem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s