Hørt over aftensmaden..

I skolen fylder det kommende præsident valg en del, og Emil ved, at en skør mand stiller op samt damen. De taler også om, hvad de selv ville gøre, hvis de var præsidenter. Emil vil sikre, at alle børn kommer i skole, ingen er syge, alle kan få mad og de rige hjælper de fattige (moderen er svært stolt 😉). Mens Emil fortæller, synger Nanna følgende sang, som hun siger, de synger i klassen: “the fat lady is om fiiire..”. Sådan lyder det i mine ører, er dog ret sikker på, der er noget udtale hun ikke helt har fanget endnu 😂

One thought on “Hørt over aftensmaden..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s