Familie, venner og veninder

img_1923

Da jeg var barn op gennem 80’erne, havde jeg, udover min egen biologiske familie, også en TV-familie. De boede i New York og er måske nogle af de første erindringer jeg har omkring New York (udover de gule taxier og meget høje bygninger), nemlig familien Cosby. Ruby var den sødeste lillesøster, og jeg havde et helt specielt forhold til Denise, som jo bare var (og er) den smukkeste. Theo måtte have været drømmen om en storebror, der boede var sjov og omsorgsfuld. I dag besøgte jeg min 80’er familie i deres brownstone house i Greenwich Village (i serien boede de i Brooklyn). Desværre var ingen hjemme, da huset var i gang med at blive renoveret. Men huset stod i rækken af de andre brownstone og så ud som jeg huskede det. 

I 1990’erne glemte jeg lidt om familien Cosby igen, for nogle af mine bedste venner tog en del af min tid. De mødtes ofte på deres stamcafe til kaffe, snak og grin. Og hvem der dog bare havde kunne klemme sig ned i den sofa mellem Rachel og Chandler med en stor kop kaffe i hånden. Cafeen er i dag en restaurant, hvor man vist efter sigende, skal bestille bord i meget god tid i forvejen.

img_1945

Da Ross endelig havde fået sin Rachel gled vores venskab lidt i baggrunden, jeg fik i stedet øje på fire veninder, som i den grad udforskede New York og alt hvad det måtte indebære af især mænd, drinks og dyre sko. Op gennem 00’erne lærte jeg, at Manolo Blahnik er stiletten over dem alle, Cosmopolitan er “the coctail” samt at en cupcake ikke bare er en hvilken som helst cupcake. Jeg var sikker på, at Carrie og jeg ville være blevet de bedste veninder, og jeg er da også sikker på, at jeg nærmest er den eneste, der har haft den tanke 😉

img_1951

66 Perry Street, Carrie’s lejlighed

Efter en tur ned gennem memory lane, eller Greenwich Village om man vil, følte jeg, at jeg burde slutte dagen af i bedste Carrie stil. Jeg er dog ikke så sikker på, at jeg havde været vildt populær, hvis jeg kom hjem med et par Manolo Blahniks, ej heller, hvis jeg var endt på coctailbar midt på dagen for at drikke mig et par Cosmopolitan inden børnene skal hentes, så det 3. bedste måtte jo være, at besøge Magnolia Bakery og købe lidt forskellige cupcakes. De er nu heller ikke helt billige skulle jeg hilse at sige. Måske, hvis man nøjes med at købe én cupcake, men det kan altså ikke lade sig gøre med deres udvalg. Næste gang køber jeg nok de der Manolo Blahniks, de holder også længere end en æskefuld cupcakes 😉

img_1954

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s