Sommerferie med børn i New York


Det kan være en ret varm og klistret (på grund af luftfugtigheden ikke antallet af donuts 😅) affære at opholde sig i New York henover sommeren – især juli og august. Men der findes heldigvis mange svalende attraktioner som bl.a. alle byens skønne museer samt vandlegepladser. Én anden ting der kan være et besøg værd, hvis man er i New York med børn, er området DUMBO og Brooklyn Bridge Park. Her findes også en hyggelig pop-up pool, som kan virke ret tillokkende på dage over 30 grader. 

I dag tog vi East River Ferry (sorry, den hedder vist NYC Ferry nu) til DUMBO og gik gennem parken til Pier 2, hvor man kan leje samt køre på rulleskøjter i deres dertil indrettede hal. Noget af det helt perfekte ved det her sted, udover rulleskøjte løb på et godt underlag, er den svale brise fra East River, som rammer én mens man er aktiv i skyggen. Er man ikke til rulleskøjter, kan man, mens ens børn drøner rundt og brænder krudt af, nyde den smukke udsigt til Financial District, Brooklyn Bridge og Frihedsgudinden. Der er også legeplads, træningsfaciliteter, basket bane og en fodboldbane. 


Vores børn var ret vilde med det i dag, og vi skal helt sikkert derhen igen. Der er også mulighed for at sejle kajak på udvalgte dage, og så bliver rulleskøjte banen omgjort til skøjte bane til vinter. 

Så selvom sommerferien er lang, New York kan være ekstrem varm, så er mulighederne fortsat mange når man befinder sig her i denne sprudlende by. Vi må endnu engang erkende, at New York bliver ved med at friste med skønne muligheder, som vi bare må udforske 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s