Så er jeg i gang


Hold nu op alt det man får samlet sig sammen på lidt over et år. Jeg forstår ikke, hvor alt det habengut kommer fra… siden Emil blev født for 9 år siden har vi haft fem forskellige adresser, så jeg burde måske vide bedre efterhånden. 

Jeg fik solgt nogle møbler lidt for hurtigt den anden dag. Altså der er seks uger til vi rejser hjem, og jeg tænkte, det måske var en god ide at begynde at sælge ud – som i, hvis jeg sætter til salg nu, er det forhåbentlig solgt om en fire ugers tid. Emil og Nannas skrivebord  samt to reoler blev solgt på tre minutter, og det betød desværre også, at jeg skulle i gang med en større oprydning og dermed også udsmidning lidt før påtænkt. Og så er det, at det igen kommer bag på mig, hvor sindssygt meget de to børn ejer af LEGO, Barbie, Shopkins, bøger, Anders And blade, farveblyanter, krea ting, spil og en helt enorm mængde andet småt legetøj. Er altså ret sikker på, at vi ikke engang havde halvt så meget med herover. Emil har så meget LEGO, at han snildt ville kunne åbne sit eget LEGO univers og Nanna, ja hun vil kunne fylde mange kvadratmeter ud med alskens pigede småtterier. 

Men det er selvfølgelig også 16 måneders børneliv i legesager der skal sorteres inden det ryger videre i bunkerne “smid ud”, “giv væk” eller “send hjem”. 
Ja, måske jeg er tidligt ude, men så er første etape ud af mange taget, og det føles egentlig også meget rart. Og måske lige nu, det også går op for mig, at vi faktisk snart er på vej hjem, altså sådan for alvor på vej hjem igen til vores skønne (gamle) hus. Der bliver vi i laaaaang tid, for alt det der sortering og nedpakning er bare ikke det sjoveste i verden.. ihvertfald indtil næste gang, hvor jeg lykkelig har glemt alt om denne proces.. 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s