Lidt om taknemmelighed

blog

Når man vælger at bosætte sig i udlandet af den ene eller anden årsag er det jo ikke givet, at man får særlig mange besøg. Det må aldrig blive til en forventning om, at man løbende får besøg af venner og familie. Men når de så vælger at dukke op, så bliver man altså noget så glad og ikke mindst taknemmelig. Taknemmelig over, at de bedste i ens liv har valgt at prioritere nogle dage sammen med DIG.

Da vi fortalte venner og familie, at vi skulle flytte til New York i et år, var der faktisk ret udbredt begejstring, for det betød også, at der kunne blive en anledning til at besøge én af verdens fedeste byer. Vi ville selvfølgelig hellere end gerne have besøg. Det er ikke alle der har boet her, for lejligheden er ikke stor, og vi har også en hverdag der skal fungere med arbejde og skole.

Vi har haft mange besøg. Begge hold bedsteforældre har været her, alle vores søskende, vores bedste naboer fra Aalborg med alle deres børn og i dag lander den sidste i rækken af mine skønner veninder. Hun er ret taknemmelig over, at vi forlængede til jul, for hun havde lige en graviditet, en fødsel og dernæst en kær lille nyfødt der holdte hende i Danmark det meste af sidste år, da vi var her i New York. Det var faktisk hendes mand, der kontaktede mig, for at høre, om han måtte give hende en billet over til mig, og om hun kunne bo på vores sofa. Og hvem kan sige nej til det, når sådan en sød mand vil forære sin hustru aka min skønne veninde en billet til New York for at besøge mig. I dag er altså dagen, hvor hun kommer ganske alene uden alle sine drenge og dumper ind i vores hverdag. Jeg er vist ikke den eneste der glæder mig.

Jeg føler mig ret rig; tænk at jeg har så mange skønne kvinder i mit liv, som alle har prioriteret at besøge mig, og selvfølgelig få en god bid New York med oven i købet. Jeg er glad og taknemmelig for at have dem i mit liv, og jeg er taknemmelig for, at jeg også får lov til at opleve New York sammen med dem ❤️

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s