Countdown…

I dag om 7 uger har Michael haft sin første arbejdsdag på kontoret i Williamsburg mens E, N og jeg sikkert har rendt lettere jet-lagget rundt om os selv 😉 I skrivende stund er visum endnu ikke på plads, men advokaten er fortsat (tids)optimist, så det er vi også. Lejekontrakten til vores kommende lejlighed er netop blevet sendt, og den er intet mindre end 20 sider (!!), så den får vi da lige nærstuderet de kommende dage 😉 Og så er der alt det herhjemme; huset skal pakkes ned, lejekontrakt med kommende lejere skal fikses, forsikringer, bank, skole mv. Samtidig med jobs, skole, fritidsinteresser, legeaftaler, fødselsdage og det generelle hverdagsliv skal fortsætte som hidtil. Jow jow, vi keder os ikke 😉 Men hold nu op, hvor vi glæder os, helt vildt meget faktisk. Hvornår får vi sådan en mulighed igen; et år i New York. Vi har egentlig også ret svært ved at tro, at dette tilfalder os. Vi forstår det sikkert lidt mere når vi står i immigrationskøen på den amerikanske ambassade og forhåbentlig endnu mere, når vi står med vores visum i hånden 😊 

One thought on “Countdown…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s