Når du bliver overhalet af hverdagen

Midt i et forår, hvor alt i forvejen plejer at galopere afsted, forsøger Michael og jeg virkelig at strukturere de næste par uger inden vi sætter os i et fly mod New York. Lejekontrakten er nu underskrevet på lejligheden – og WAUW, hvor den er fed, billeder skal nok komme op, når vi er flyttet ind, og søndag bestilte Michael vores flybilletter – ONEWAY (gisp!). Advokaten har nu endelig fået alle de papirer han skulle have for at starte processen op omkring visum med ambassaden, så det bliver forhåbentlig sendt af sted denne uge, og så er det jo bare at vente på, at vi bliver indkaldt til interview på ambassaden i København.

Nu skal vi så have sendt lejekontrakt af sted til vores kommende lejere, så det også kan komme på plads.

Vi må nok også hellere komme i gang at pakke husets indmad ned og væk. Meget af vores tøj bliver sikkert doneret til Blå Kors eller Mødrehjælpen, ligesom der kan blive godt grovsorteret i E og N’s legetøj. Så på den måde er det nok meget sundt med en anledning til at få ryddet op og ud 🙂

To kaniner mangler fortsat et hjem det næste år, så det forsøger jeg ihærdigt at finde til dem.

Som det sikkert også er hos de fleste andre børnefamilier, så sker der rigtig meget i foråret både i skole, børnehave, fødselsdage og mange udeaktiviteter. Og oven i det, fandt vi lus hos begge unger i weekenden. Så nu er vi alle blevet lusekæmmet og -vasket af et par omgange, så forhåbentlig er de allerede long gone 🙂

Denne uge skal jeg undervise i Bodyflow tirsdag, torsdag og lørdag. Gæster fredag, til min kusine og familie med overnatning til søndag for så at drøne videre til niece Miss Lille C’s 1 års fødselsdag søndag. Så weekenden bliver nok mere social end praktisk. Og det er virkelig også dejligt, for vi vil jo gerne være så sociale som muligt inden vi rejser til New York.

Og ja, så har vi selvfølgelig også et par fuldtidsjobs der skal passes 🙂 Jeg har sidste arbejdsdag den 15.juni, E har fødselsdag den 16.juni, et par fødselsdage for ham skal vi have holdt, og så bliver min tid sikkert ret godt givet ud med praktiske gøremål herhjemme inden vi rejser.

 

One thought on “Når du bliver overhalet af hverdagen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s