Så pakker vi igen…

Nu pakker vi sammen igen, og vi pakker ud – på én og samme tid. Vi pakker ud fordi alle vores ting kom hjem fra USA, og det var et dejligt gensyn. Samtidig med vi pakker ud, pakker vi også ned. Vi står nemlig over for en tilbygning af vores hus, og det indebærer, at et skur bliver til bryggers, et bryggers bliver til et badeværelse og en meget lille entre, bliver forlænget til det kommende bryggers/gamle skur samt to store lækre børneværelser. Når sådan en indgriben skal ske, skal der også pakkes ned. Så vi sorterer (endnu engang), smider ud (endnu engang), pakker sammen (endnu engang) og flytter om (endnu engang). Hvis nogen skulle være i tvivl, så keder vi os ikke her i familien 😉 Det er måske også lidt vildt at starte op på sådan en stor proces lige efter vi er flyttet hjem, men vi stod over for denne til- /ombygning inden vi rejste til New York, men da vi sådan lidt pludseligt skulle flytte til New York, måtte vi stoppe håndværkerne inden de overhovedet var kommet i gang – heldigvis. Så vi har egentlig glædet os til dette projekt længe, og hvorfor så ikke få det sat i gang – også selvom vi lige er ved at lande igen.

Vores indkørsel og en del af haven er nu omgjort til en stor byggeplads, og vi skal have fundet på en alternativ indgang indtil den nye entre er på plads. Måske Michael og jeg er lidt tossede, men vi synes faktisk begge, at denne proces er ret sjov og spændende til trods for et giga rod og mange beslutninger der skal tages. Jeg skal huske at få taget lidt før og efter billeder, hvis det kunne være interessant at følge med. Emil og Nanna får opgraderet deres børneværelser fra 7kvm til 17, så der ligger også en hyggelig indretnings proces forude. De har begge lavet fine tegninger over, hvad de godt kan tænke sig at have på deres værelser, og hvor deres ting skal stå. Deres nuværende værelser bliver lavet til henholdvis kontor og gæsteværelse, så der er også et par hyggelige indretningsprojekter der skal planlægges. MEN, nu skal vi lige have overstået byggeprocessen først 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s