Jeg er her endnu…

Holy moly, så skal jeg da lige love for, at vi landede i Danmark igen. Midt i en vinter som føles som en evighed, og som blev fyldt med lidt for meget sygdom. Eller alt for meget sygdom, for vi har taget imod alt hvad der kunne kravle og gå af baktusser. Hvem var det, der havde den afsindigt gode ide, at vi skulle hjem til årsskiftet for så at blive overfaldet af januars (og februars og marts) klamme sygdomsbefængte hænder..?

Nu var det ikke fordi, det her skulle handle om sygdom, men egentlig blot en lille service meddelelse om, at jeg/vi er her endnu. Og vi har det godt, og vi er glade (og raske) – og nu glæder vi os bare til at se alle de mennesker, vi har savnet, og som vi ikke har set meget til grundet evigheds influenzaen fra helvede. Men nu bliver det forår, fuglene synger, det er lyst når vi står op, forårsblomster pibler frem fra mørket og så er vi jo heldigvis selv herre over at sprænge farveskalaen i en til tider grå hverdag. Det bliver godt, det ER godt, især fordi jeg nu vil starte min weekend med 90 minutters hot yoga efterfulgt af en hyggelig aften i selskab med nogle af de sødeste og sjoveste (forstads)fruer jeg kender – alt er love ❤️

One thought on “Jeg er her endnu…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s