Lidt mere på plads


Der er blevet købt planter, så nu ligner vores hjem lidt mere et blivende hjem og ikke et udstillingshjem fra IKEA 😉 Jeg havde taget lidt af vores personlige nips med hjemmefra samt bøger men med lidt grønne planter bliver det altså bare lidt mere hjemmeligt. Købte planter i, hvad jeg synes, er ét af de smukkeste steder man kan købe planter/blomster i. Er nok ikke helt færdig med den biks


Dagen i går bød også på vores kort fra vores sundhedsforsikring, så nu må vi gerne have brug for lægehjælp, det var nemlig ikke lige på plads da vi kom, så et brækket ben havde været en temmelig dyr fornøjelse. I går fik jeg også mit Social Security Number, så meget af alt det praktiske er ved at være på plads. M er ved at få ansøgt om en amerikansk bankkonto, det virker til gengæld mindst lige så omstændigt som visum-processen. Og vi vil jo egentlig bare gerne få det i orden, så der også kan betales skat mens vi er her – ja, sådan er vi 😊 Vi ved endnu ikke, hvor mange kreditkort vi kan få, men ellers bliver jeg udstyret med et checkhæfte… Jeps, den er god nok, her lever checkhæftet i bedste 80’er stil endnu. Det minder mig så meget om min barndom, min mor i pels, masser af krøller, et pink pandebånd og betalingsmåden i Kvickly i Allerød. Må finde den stil frem igen og tilsætte lidt Alexis 😉 M mente dog bare, at han kunne hæve kontanter til mig i diverse kuverter til mad, lommepenge etc og lægge dem i vores safetyboks, så jeg kunne tage derfra efter behov. Synes den løsning lyder ret kedelig 😉

Gik forbi det her skilt i går

Tror vi rammer stranden i den kommende weekend, og weekenden efter, og weekenden efter… 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s