Fødselsdagsfejring

I går blev Michael 39 år, så Emil, Nanna og jeg var tidligt oppe for at dække bord og sætte gang i de obligatoriske fødselsdagspandekager. Vi var ekstra tidligt oppe, da Michael, og resten af teamet, havde et videomøde med kontoret i København om Rigets Tilstand. Vi fik ham vækket med flag og ikke mindst skønsang, pakkeåbning og dernæst kaffe og pandekager med sirup. Mine forældre og Cutie lille Miss C (vores skønne 1-årige niece, som nu også har lært at sige “haij”, åhhh vi savner..) nåede også at fange Michael på facetime inden han småløb ud af døren.

Emil, Nanna og jeg bagte de lækreste kanelsnegle om formiddagen, som vi overraskede Michael og hans søde kolleger med til eftermiddagskaffen, selvom jeg ikke er helt sikker på, at det fænomen er sat i system på samme velorganiserede måde som i DK 😊 De sidder på et stor fælleskontor et par gader væk fra, hvor vi bor, så vi kan hurtigt smutte derop, hvilket er til stor glæde for især de to yngste medlemmer af vores lille familie. Og vi er heldigvis velkommen deroppe, så både Emil og Nanna føler sig ret godt hjemme. Måske fordi de på første besøg fik to fodbolde foræret, som gerne må bruges i lokalet, da de har sådan et net stående, som skyder bolden tilbage til én (arhhg, kommer jo lidt på bar bund med, hvad sådan noget fancy fodboldlir hedder).

Emil, Nanna og jeg hyggede hjemme i lejligheden om eftermiddagen, hvor de to hurtigt smuttede ind på deres fælles værelse og forsvandt ind i LEGO-/Harry Potter leg, som fylder meget hos dem begge lige nu. Imens så jeg mit snit til at smække benene op i sofaen og nyde indholdet af mit nyindkøbte Marie Claire (til kun $5.99 – det er jo et fund til de penge, tænk bare på, hvad et EuroWoman koster i DK) inden Michael kom hjem (og ja, jeg har et tæppe over benene, fordi vi herhjemme ikke er helt enige om, hvor meget kold luft vores aircondition skal blæse afsted med)

IMG_1284

Michael havde heldigvis gjort ønskerne til sin fødselsdagsmiddag ret nemt for mig; mix grill fra supermarkedet + noget af deres lækre salt-/grøntsags tilbehør, som de ligeledes sælger (Salling Super’s delikatesse kan godt oppe sig til sammenligning med amerikanske tilstande). Vi drog mod vores fælles grill-område, hvor der er liggestole, borde, stole samt to store gasgrill. Der er et lille område med kunstgræs, og da vi slap Emil og Nanna løs på det, var som at se to økokøer blive sluppet på forårsgræs for første gang efter en lang vinter i en lukket hal.

IMG_1291

Der var simpelthen så lækkert dernede, og nu er temperaturen heldigvis faldet igen, så nu er aftentemperaturen på et niveau, hvor det er lige før, og også kun lige før, at jeg overvejer en tynd cardigan – og det er kun, hvis jeg befinder mig i et område med vind af stormstyrke 😉

Selve fødselsdagsbarnet havde haft den bedste dag, og glad så han ud

IMG_1287

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s