Bro-bestigninger


Vi har længe talt om, at vi skulle tage turen over Brooklyn Bridge, og i dag blev dagen. Der var ellers blevet varslet dårligt vejr grundet orkanen Hermine, men da vi vågnede var det til blå himmel og 24 grader. Vi tog East River Ferry til Dumbo, hvorfra vi ville finde en CitiBike til mig, Michael på løbeben og E og N på deres løbehjul. Det endte nu med, at Michael bar løbehjulene, ungerne gik og jeg trak cyklen. Der var simpelthen så mange mennesker, og til trods for, at der både er cykel- og gåsti, hersker der en form for lovløshed, så grænsen mellem det ene og andet bliver udvisket. Der forhindrer nu ikke lycraklædte mænd på deres racercykler i at forsøge sig (råbende) at drøne over broen som gjaldt det sejren i en Tour-etape.

Emil var generelt meget overvældet, og detaljeorienteret som han er, gik han meget op i konstruktionen af selve værket (vi har liiidt svært ved at følge med 😉) Nanna syntes, det meste interessante var, at man sendte to store elefanter over broen da den var færdigbygget for at bevise over for New Yorkerne, at broen kunne holde.

Da vi kom ned på Manhattan siden gik vi nordpå for at ramme Williamsburg Bridge, så vi også kunne prøve at gå over den. På vejen derhen gik vi igennem China Town og dernæst Little Italy, hvor vi delte et par pizzaer. Det var helt rart at vise E og N, at Manhattan er andet end høje skyskrabere, ekstremt mange mennesker, biler og støj. De har begge syntes, at Manhattan var træls (for at sige det på godt jysk), men de sidste par gange vi har været der, har det også været i larmende Midtown.

Turen over Williamsburg Bridge var langt mere affolket, og så var det hyggeligt med udsigten til “vores” bydel.

Farveafstemt far og søn

Lige inden vi kom ned på Williamsburg siden kunne vi se en flok børn, der kørte på en BMX bane, så det stilede vi efter at se nærmere på, da vi igen var i Williamsburg. Det viste sig at være den hyggeligste lille oase med blomster, grønt, det smukkeste drivhus (ønske til haven derhjemme i DK 😊), en BMX bane, borde og bænk. Der er løbende forskellige begivenheder som yoga, fællesspisning og sommerfester. Der skal vi vist tilbage til én af de næste weekender til BMX kørsel. 

Resten af søndagen står på hjemmelig hygge og Michaels hjemmelavede burgers til aftensmad. Mandag er der Labour Day og tirsdag skolestart kl.8.20. Må I alle få en skøn ny uge 😊

4 thoughts on “Bro-bestigninger

 1. Anja Kaae Larsen siger:

  Tak for dejlige indslag Marie. Det er skønt at læse hvordan det går jer og du skriver jo helt fantastisk. Pøj pøj med skolestarten på tirsdag.

  Like

 2. Kristine siger:

  Hejsa, lov mig at I prøver et par rigtige NYC pizza slizes inden I skal hjem. Og at I får en rigtig NYC Deli breakfast.

  P.s. Ynglings spot for mig var Washington Square park.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s