Duftende minder

Sådan ser himmelen desværre ikke ud i dag, kan kun drømme mig et par varme uger tilbage til da jeg tog billedet. Vi bor kun et par gader væk fra bryggeriet, vi kører faktisk forbi det hver morgen til skole, og Emil og Nanna synes, det lugter noget så skrækkeligt. Og for mig sender bryggeriduften mig direkte tilbage til gode barndomsminder, hvilket heldigvis ikke har noget at gøre med et for stort alkoholindtag af hverken mine forældre eller jeg. Men mine barndomssko betrådte området omkring Carlsberg på Frederiksberg ret ofte, fordi nogle af mine forældres bedste venner boede lige ved siden af Carlsberg. Vi boede dengang i Allerød, så Frederiksberg og København blev ofte besøgt og udforsket. Duften af et ølbryggeri er derfor ren nostalgi for mig, og måske bliver det også lagret som et godt minde hos Emil og Nanna fra dengang deres forældre skulle udleve “the American dream”

One thought on “Duftende minder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s