Central Park 

Efterårssol i Central Park kan altså noget. Glæder mig endnu mere til at besøge dette åndehul midt i dyttende larm når bladene skifter til knasende brændte farver og forhåbentlig smuk blå himmel. Jeg kan virkelig godt forstå, hvorfor Central Park agerer kulisse for bl.a. gå- og løbeture, leg med børn og hunde, film og serier bliver optaget her, frokostpausen, udflugter og bådture. Det er helt magisk, hvordan man det ene øjeblik står midt i en larmende trafik og hastigt gående forretningsfolk og turister for det næste øjeblik at befinde sig i en grøn oase, hvor roen hersker. Du kan vælge at tage på guidede gåture, køre med hestevogn, lege cykler eller lade dig fragte af cykeltaxier. Der findes en app, så man kan danne sig et overblik over, hvilke seværdigheder der findes samt hvor de er. I dag valgte vi at gå i den øverste del af parken fra East side til West side, hvorfra man kan se bygningen, hvor John Lennon boede. Han boede i Dakota bygningen på West 72.street.

Jeg har tidligere været i Central Park, hvor vi kørte på cykel rundt. Det kan bestemt også anbefales, for man får lidt hurtigere set en del af parken.

Når jeg har været der med Emil og Nanna, har vi besøgt legepladser samt leget på græsset.

Det er helt klart et af de udflugtsmål, vi vil blive ved med at besøge. Næste gang har jeg lovet Nanna en tur i Central Park Zoo samt at vi alle lejer en båd og sejler på én af de store søer i parken.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s