Frokost for en

Luner mig i efterårssolen på Cafe Colette i Williamsburg mens jeg får dette serveret. I dag er der ikke alkohol i glasset men “bare” iste. Får samlet mig lidt ny energi, for jeg har været lidt mat i sokkerne i dag, fuldstændig selvforskyldt. Var ude med andre danske piger i aftes, hvor vi startede på en rooftop bar på Hotel Conrad i Financial District. Deres signatur drink er sodavandsis i enten prosecco eller rose. Man vælger en is og en vin. Jeg tog en mojito is i et velskænket glas rose. Og ja, det smagte lige så lækkert som det lyder.

Vi glemte vist alle der i baren, og de øvrige vi lukkede, at det var mandag samt at der jo var børn der skulle afleveres i skole og daycare tirsdag morgen, for kl.2 i nat lå jeg fnisende i min seng. Da vækkeuret ringede fire timer senere var der ikke længere så meget at fnise ad. Ud over at glemme det var en hverdagsaften, glemte jeg da vist også, at jeg ikke længere er 20 år..

Nå men ungerne blev afleveret i skole mens jeg turbo cyklede hjem i seng, hvor jeg sov videre til kl.12.

Og i skrivende stund befinder jeg mig på denne lille hyggelige cafe, og heldigvis er vejret fortsat lunt og solrigt, så jeg kan sidde ude og nyde min frokost. Forstår virkelig godt, hvorfor New Yorkerne er pjattede med efterår, for det er da også bare skønt.

2 thoughts on “Frokost for en

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s