At bo i byen

img_1987

Noget af det bedste ved at vi har fået denne chance for en udstationering i New York er, at vi bor i byen, hvor vi er omgivet af cafeer, restauranter, butikker mm. Nanna er måske blevet lidt for vant til, at vi spiser ude en del oftere end derhjemme, for hun spørger ca hver 2.-3. dag, om vi ikke snart skal på restaurant igen, fordi hun mener, vi gør det alt for sjældent..

I Aalborg bor vi tæt på centrum, hvilket også var én af vores krav, da vi ledte efter hus, at vi kunne cykle ind til byen. Men nu, når vi går hjem fra skole, går vi lige forbi alskens fristelser, og fordi jeg jo synes, at børnene også lider et afsavn i forhold til familie og venner, skal de forkæles lidt ekstra, så vi besøger ofte en cafe, spiser en is eller tager noget lækkert med hjem. I mandags var de, mente de selv, mere sultne end de plejer at være på turen hjem, og da vi ofte går ad Bedford Avenue hjem, går vi  derfor også ofte forbi Joe’s Pizza. Jeg havde hørt, at det skulle være noget af det bedste pizza New York kan tilbyde, så hvorfor ikke tilbyde mine børn et slice hver på en kold men dog solrig mandag eftermiddag. Pizza’erne er virkelig lækre, og mens man nyder deres pizza, kan man samtidig kigge på mange af de kendisser i billede og ramme på væggen, som også er fan af Joe’s Pizza. Håbede da også at spotte en kendis, der, ligesom os, var blevet lidt mandag eftermiddagssulten 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s