Kunst og politik i børnehøjde 


I dag var jeg inviteret til et meget fornemt arrangement i Emils klasse. Som jeg tidligere har nævnt, taler de i skolen om det kommende præsidentvalg. Det var temaet for dagens fernisering, hvor eleverne hver især havde lavet kunst, der beskrev, hvad de ville gøre, hvis de blev valgt. De fleste af børnene havde skrevet, at de skulle vælges fordi de elsker kunst og dans. Én af pigerne havde skrevet, at hun skulle vælges, fordi hun så vil sikre gratis hundehvalpe til alle. Det fik mig sådan til at tænke på, at der dog bare skulle være flere børn i politik; med mere dans, kunst og hundehvalpe i verden, er jeg sikker på, at vores verden ville være et meget smukkere, sjovere og bedre sted at være for langt de fleste. Og skal man sammenligne retorikken med den der foregår i den amerikanske valgkamp, og for så vidt også i det danske folketing, er jeg mere end sikker på, at børnene klarer sig langt mere sofistikeret end både vore egne folkevalgte men også for de to amerikanske præsidentkandidater.

Må I alle få en smuk og dejlig weekend fyldt med alt det gode 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s