Kanelkage kuren

Så ramte det også os. Sygedagene. Det gik ellers lige så godt, og jeg nåede da også at tænke, vi forhåbentlig blev forskånet i år, da vi har befundet os rimelig mange flere timer i solen end vi normalt gør. Men i dag, hvor solen er erstattet af regn og rusk, sidder Nanna hjemme under dynen med mig. Og det er nu egentlig også ganske hyggeligt. Indtil videre har vi drukket et par liter te, spist et halvt franskbrød godt smurt til i tandsmør (til Nanna) og humus (til mig) samtidig med vi lader os underholde at Disney Channel.

Ugen bliver fyldt med nye spændende amerikanske oplevelser set med en udenlandsdanskers øjne, så vi har lidt travlt med at blive raske igen.

I morgen skal jeg med Nannas klasse på udflugt til en farm i Queens. Og vi skal køre med skolebus derud. Tror Nanna ser mere frem til turen med skolebussen end til et bondegårdsbesøg, hvorimod de  amerikanske skolevenner er mere spændte på bondegårdsturen. Fra et jysk perspektiv er en ko der bliver malket altså knap så eksotisk som de gule skolebusser. Emil og jeg havde fornøjelsen af en udflugt med én af de mange klassiske gule skolebusser sidste uge, hvor jeg var med hans klasse til Federal Hall. Stor oplevelse. Altså skolebussen. Federal Hall derimod var lidt af en udfordring for mit kendskab til den amerikanske historie, da jeg skulle vise Emil og en skoleven rundt og fortælle dem om George Washington. Mon ikke det går bedre i morgen, hvis jeg får ansvaret for at videreformidle formålet med en bondegård 😉

Torsdag skal jeg til Friendsgiving med Michaels arbejde. Udgangspunktet var et sammenskudsgilde som heldigvis er omdøbt til “vi går ud og spiser”. Jeg er helt fornøjet med, at jeg ikke skal forsøge at brillere noget traditionelt amerikansk Thanksgiving mad til helt ægte amerikanere. Jeg er ret overbevist om, at nogen vil blive blive slemt skuffede.

Fredag tager jeg mig et shot Hepatitis B. Tror jeg gennemskuede den nye sundhedsforsikring uden at læse den gigantiske manual. Eller det vil sige, jeg gennemskuede i hvert fald så meget, at jeg i går troppede op hos et større lægehus og spurgte dem, om de tog vores sundhedsforsikring. Det gjorde de. Den søde (dog mumlende) lægesekretær indtastede alle mine oplysninger og sagde, at jeg kunne komme igen fredag til min første vaccine.

Lørdag har jeg meldt mig som frivillig til julemarkedet i den danske sømandskirke. Tror det bliver max hyggeligt. Der er mulighed for at købe alt der hører sig en dansk jul til OG lakridser. Jeg håber også, at jeg så småt kan finde lidt julestemning frem, men det er altså svært i sol og 16 grader.

Nu skal vi bare lige op i omdrejninger igen, så vi er klar til store oplevelser i denne uge. Jeg har netop taget en velduftende kanelkage ud af ovnen, og når den så bliver beriget med et lækkert lag kakaoglasur, er jeg sikker på, vi er er flyvende igen

2 thoughts on “Kanelkage kuren

  1. Marianne Mellergaard siger:

    Rigtig god bedring til jer🤒😉….og tak fordi jeg må følge jeres hverdag….du skriver fantastisk underholdende og vedkommende – Tak for det! Jeg er sikker på, at din formidling af driften af en bondegård vil falde i elevernes smag….du er hermed hyret til et længere foredrag MED fotos, når I igen har jeres hverdag i Hasseris🤓🤗
    Kh Marianne

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s