4 måneder


Så længe siden er det, vi stod med +160 kg bagage i Aalborg lufthavn på vej mod en, på daværende tidspunkt, fuldstændig ukendt ny hverdag. I New York. 

Og jeg skal da lige komme i tanke om, at vores hverdag er forandret. Udover begge børn forstår, hvad der bliver sagt til dem på engelsk og Emil egentlig også behersker det ret fornuftigt mundtligt, så er der virkelig sket meget på fire måneder. 

Vejret, for det kan man jo altid tale om, er gået fra ulidelig tropisk hedebølge til, hvad man vil kalde typisk dansk vinter. Og de siger “it’s getting worse!”  Jeg er faktisk lidt skræmt ved tanken om, hvor koldt det egentlig bliver. 

Vores hverdag er domineret af engelske gloser, legeaftalerne er på engelsk, Emil er startet til fodbold og Nanna til gymnastik. Jeg er fortsat lige imponeret over, hvor seje de er til at kaste sig ud i nye oplevelser med nye venner og ikke mindst på et nyt sprog, som heldigvis ikke er så fremmed for dem længere. 

Michael storelsker sit amerikanske arbejds eventyr, selvom der hviler et tungere ansvar på hans skuldre end tidligere. Til gengæld er han her fritaget alt der hedder huslige pligter (jeps, back to the 50’s), lige bortset fra nystrøgne skjorter, det ansvar tør han ikke overlade til mig. Dem der har set, hvordan jeg stryger tøj (eller helt undlader) forstår ham ganske glimrende

Jeg er fortsat helt tilpas med at være projektleder på alt der vedrører hjem, børn og indkøb. Heldigvis projektleder jeg også egne cafe- og byture, hvilket jeg styrer helt fint, hvis I spørger mig 😉 

I morgen indtager vi et nyt kapitel i vores New York’er hverdag; Thanksgiving. En fire kg’s kalkun ligger til optøning i køleskabet. Heldigvis er farmor og farfar på vej, så de både hjælper os med at indtage kalkun, afprøve en god amerikansk tradition og ikke mindst får en bid af vores hverdag i Williamsburg. En hverdag vi nupper mindst fire måneder mere af, nu er vi lige så godt i gang

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s