Thanksgiving 

Den her tradition er jeg faktisk allerede lidt vild med, og vi er ikke engang kommet til maden endnu 😉

Men tanken om, at størstedelen af alle amerikanere, på tværs af religion og etnicitet, holder Thanksgiving, kan jeg rigtig godt lide. I skolerne taler de meget om, hvad den enkelte elev er taknemmelig for, de skal skrive om det i deres lektier, og det sætter også gang i nogle gode samtaler herhjemme. Traditionen siger også, at under selve Thanksgiving middagen skal man hver især nævne noget, som man er taknemmelig for. 

Jeg er taknemmelig for mange ting (heldigvis) men for at nævne nogle få, så er jeg taknemmelig (og vil altid være det) for, at vi får lov til at bo i New York i et helt år. Jeg er taknemmelig for, at min familie og skønne venner alle har det godt. Og jeg er taknemmelig for, at farmor og farfar lige nu spiller matador med Emil og Nanna, så jeg i ro og mag kan få mig en kop te samt læse i én af de mange blade medbragt fra Danmark. 

Happy Thanksgiving 

One thought on “Thanksgiving 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s