Fall – et indlæg der aldrig blev publiceret

Efterår i New York kan altså noget. Byen er ikke sovset ind i en grå og tung dis. Her er lyst, himlen er oftets blå og luften er sprød og frisk. At temperaturen midt på dagen nærmer sig noget der ligner 16 grader gør bestemt heller ikke noget. 

Måske det regner lidt en dag, eller måske nærmere bare lidt af dagen. Vi har indtil nu kun oplevet tunge skyer hænge fast i max to dage, og det er kun sket én gang. 

Luften er tør og frisk og ikke mindst lys og solrig. 

Kan kun anbefale et New York besøg om efteråret (kan dog egentlig altid anbefale en tur til NY..) men efteråret er virkelig smukt. 


Det her indlæg startede jeg på for tre uger siden men blev aldrig færdig. I mellemtiden er det blevet rigtig koldt, og alle jeg møder siger, at jeg endnu har den ekstreme vinterkulde i vente. Jeg er lidt bange… på et tidspunkt taler man ikke længere om antal grader men om antal minutter man må opholde sig udenfor for ikke at risikere forfrysninger… og intet (som i INTET) overtøj kan holde den bidende kulde ude. 

Men indtil den spændende årstid indtræffer, kan jeg se tilbage på det absolut smukkeste og bedste (vejrnæssige) efterår jeg nogensinde har haft. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s