December dejligst

Årets julefamiliefoto, taget på en grå og småvåd december søndag. Vi forsøgte os med et hop, men det funkede ikke så godt, da vi lige havde spist os lidt for mætte på Five Leaves i Greenpoint. Ungerne ville hellere headbange, så det nikkede Michael og jeg ja til 😉

Ellers har vi fordrevet december med at kigge juleudsmykninger på Manhattan. Det kom der kun to billeder ud af. Men vi er heller ikke helt færdige med den del endnu

Skøjtebanen ved Bryant Park


Vi har ikke helt taget tilløb til at besøge skøjtebanen og det smukke juletræ ved Rockefeller, for det skulle efter sigende være mere eller mindre kaotisk på denne tid. Tror vi forsøger os tidligt søndag morgen. 

Lørdag aften var vi inviteret til Holliday Party med alle vores naboer nede ved poolområdet. Det var ikke iført badetøj, og det blev en kende varmt i ført læderbukser. Og så var det jo heldigt, at baren var åben og serverede meget kold hvidvin og eksotiske drinks. 

Vores poolområde, inden der kom gæster


Onsdag var vi inviteret til Winter Show på skolen, hvor hver klasse skulle optræde med enten sang, dans eller musik. Emil skulle spille på drumpad sammen med sin egen  klasse og en parallelklasse. Det gik bare så godt, og han var så stolt bagefter. Nanna skulle egentlig have danset med sin klasse til en sang der hedder Raining Tacos, men da hun så mængden af mennesker i salen skulle hun ikke danse nogen taco dans. Alle børnene var bare så gode og ikke mindst mega cute. Og så må jeg sige, at de skønne Brooklyn børn får os fra de nordlige kartoffelrækker til at fremstå en smule tunge og ret arytmiske når børn ned til fem års alderen formår at vise hip hop, som vi kun kan drømme om at udføre på lignende vis.. 

Torsdag blev der slukket for varmen i New York, og jeg har fået et mindre chok over, hvad der er i vente. Da vi gik i skole i morges, stod temperaturen på -14 grader, og da jeg med klaprende tænder spurgte skoleinspektøren, om det sådan ca er så koldt som det kan blive her, svarede hun grinende, at der er vi slet ikke endnu.. 

Så nu er jeg gået i hi på min sofa, under et tæppe med dampende varm te i koppen, hvidt brød (indsæt selv aben der holder sig for munden) smurt godt ind i Nutella (må hellere få lidt mere sul på kroppen til at holde kulden væk fra mine knogler) og min nyeste bog “papmache reglen” af Hella Joof.  Nå ja, så har jeg fundet M&M’s Christmas edition i grønne, hvide og røde farver med pebermynte smag. Det skal nok gå alt sammen, led kulde eller ej 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s