Happy New Year

Jeg håber, I alle kom rigtig godt ind i 2017, og at det allerede har været lige præcis, som I ønskede jer det.

Vi havde en rigtig hyggelig og stille nytårsaften, hvor vi endte med at passe naboens hund, Toby. Vi var egentlig inviteret med vores naboer til en større fest på Long Island med 45 mennesker og tre hunde. Vi takkede pænt nej tak og tilbød i stedet for at passe den ene af de tre hunde.

Michael, Emil, Nanna og jeg skruede op for sølv, guld, glimmer, masser af farverige serpentiner og det bedste udvalg af rejer, laks og calamares med dertilhørende kulørte alkoholfrie drinks til børnene og masser af kold hvidvin til de voksne. Champagnen fik vi aldrig drukket, men sådan en sag er altid god at have på køl.

Kl.18 ringede vi til bedsteforældrene og bedste naboerne for at skåle godt nytår med dem.

Resten af vores aften gik med at lave mad, spise vores lækre mad og tale om alle de gode ting 2016 har udsat os for. Vi talte også lidt om, hvilke gode ting 2017 smider efter os, og hvordan vi selv vil være med til at gøre 2017 et godt år.

Kl.23 da hunden skulle luftes, gik Nanna og Michael med ham imens Emil og jeg gjorde klar til TVhygge på sofaen. Vi blev enige om, at vi ville bytte det festlige outfit ud med vores familiepyjamas (som blev tildelt hvert familiemedlem den 25.december om morgenen, Michael har endnu ikke iført sig sin.. forstår det ikke, den er ellers god stor og i noget meget blødt grønt- og sortternet flonel). Nanna var ikke sen til at smide den lyserøde læderjakke (som hun samme dag havde fået tilsendt fra bedste naboerne) for at iføre sig førnævnte pyjamas. Vi lavede sofaen om til en seng, hentede dyner og puder og så tv fra Times Square (så ikke Mariah Careys optræden, læste på de danske medier, at det vist var lidt pinligt – ligesom jeg har læst om “fadæsen” med YouSee, og hvis man starter sit 2017 med at smide om sig med eder og forbandelser over “fadæsen”, så er der altså nogle der får et laaangt 2017 – dertil har jeg kun én ting at sige; læs Hella Joof’s nye bog Papmachéreglen). Nå men tilbage til sofahyggen med de bedste. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kan huske ret meget af, hvad vi egentlig så, og det har ikke noget at gøre med god hvidvin, men nok nærmere det gode selskab, et par bløde puder, en dyne og det grønne- og sortternede flonel, som vil gøre enhver enormt søvnig (lige bortset fra vores børn). I hvert fald vågnede jeg kl.23.55 da Nanna siger, at nu er der kun 5 minutter til vi skal hoppe. Michael bliver vækket (!) og så er vi alle fire klar til at hoppe fra sofaen ind i det nye år. Vi sad derefter i vores stue og så over mod Times Square, men det var begrænset, hvad vi kunne se af fyrværkeri, det var mere røgen derfra samt lidt farverige lysglimt. Det er ikke lovligt at fyre fyrværkeri af i New York, det plejer at være koncentreret omkring nogle få steder, som fx Times Square. Himmelen her bliver ikke oplyst af det store fyrværkerishow, så det er ikke det, man skal tage til New York for nytårsaften. Hvis man derimod er til store forsamlinger samt at blive stående det samme sted i minimum 9 timer uden at kunne komme på toilettet for udelukkende at se et glimt at “ball droppet” fra Times Square, så er det med at planlægge en tur til New York nytårsaften.

Kl.1 lå vi alle i vores senge os sov, hvilket var toprart kl.7 næste morgen da hunden skulle luftes og begge børn (som altid) var meget morgenfriske.

Den 1.januar blev brugt rigtig meget ude sammen med Toby samt en svømmetur om eftermiddagen, så da klokken var 18 var vi alle ret klar til at komme i seng.

Den mest nuttede hund Toby med de mest nuttede børn 😉

Det smukkeste vejr 1.1.2017

Vi er alle fire mere end klar til 2017, som vi er sikre på, byder på rigtig meget mere af det gode; vi har nogle skønne besøg i vente (et surprisebesøg om et par uger, uhhhh stay tuned), en tur til Tulum i Mexico til februar (hytte på stranden, hængekøjer, snorkling og yoga er sådan cirka planerne for den uge) samt rigtig meget mere af vores gode hverdag her i Williamsburg og New York generelt. Det bliver også året, hvor vi igen vender hjem til Aalborg, og det er på en måde ret vemodigt, at vi snart skal bestille returbilletten. Inden vi igen sætter vores fødder på dansk jord har vi heldigvis en roadtrip fra San Fransisco til LA i pipeline sammen med mormor, morfar, moster og kusine Caroline. De har bestilt deres rejse, og derfor er vi begyndt at tænke på at bestille returbilletten, så vi rejser sammen med dem hjem. Men indtil da vil vi huske hinanden på at nyde hverdagen med alt hvad den måtte bringe.

Må I alle få et skønt 2017.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s