Én af de skønne

På Tao lørdag aften

Fredag den 13. er for mange én af de dage man helst skal komme helskindet igennem. Min ekstremt flyforskrækkede søster gav pokker i den uheldige (?) dato, drak sig et par øl og satte sig ind i et fly i Amsterdam for at flyve tværs over et ret turbulent Atlanterhav (var det mon datoen?) for at besøge os i fire dage. Én af de bedste ting ved lige netop dette besøg var, at Emil og Nanna ikke vidste noget, så de blev godt og grundigt overraskede fredag efter skole, da yndlingsmosteren pludselig befandt sig i lobbyen da de kom hjem fra skole. De blev faktisk så overraskede, at der var komplet stilhed et par minutter før det rigtig gik op for dem, at moster rent faktisk befandt sig, ikke kun i samme land, men rent faktisk stod lige foran dem og var mere end klar til at uddele store og varme krammere ❤️

Nu er mosteren rejst hjem igen efter nogle dage som stod på en god blanding af rigtig meget sofahygge, gensynsmiddag med en folkeskoleveninde, en tur på 102.etage i One World Observatory (One World Trade Center), drinks på hotel The William Vale’s rooftopbar med 360 grader udsigt til Manhattan, Brooklyn og Queens (absolut et must go for alle der måtte besøge New York) samt gode snakke over skønne gåture i Williamsburg og på Manhattan. Nå ja, og lidt shopping ej at forglemme 😉 

Jeg tror, hende mosteren er kommet hjem med en solid portion nye spændende rejseoplevelser og ikke mindst et godt indblik i vores liv og hverdag her i hyggelige Williamsburg. 

X-Factor er nu en fast fredagstradition med pizza, snoller, dyner – og altså også med moster i fredags ❤️

One thought on “Én af de skønne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s