Sneet inde

Så kom den, den vi har ventet på, den vi har frygtet, fået fortalt forfærdelige historier om men også glædet os til. Snestormen. I år faldte den på en torsdag, og i New York terminologi betyder det, at byen går komplet i stå; skoler lukker, folk møder ikke ind på arbejde, lufthavnene lukker og gaderne er generelt mennesketomme. Nu vil det være lidt en overdrivelse, hvis jeg siger, at jeg aldrig har oplevet noget lignende, for det har jeg, ihvertfald hvad angår snestorme, men når det kommer til, hvordan et samfund kan gå i stå, så er det altså lidt tosset, for at sige det på godt jysk. Til gengæld er det top hyggeligt, at vi i stedet for fyrer op for hjemmelavede romkugler, varm kakao, masser af leg med andre børn på basketbanen, leg på kælkebakken og så bliver vi igen mindet om, at vi bor det helt rigtige sted, for fra kl12 er der filmmaraton i biografen. Så når alt kommer til alt, hilser jeg gerne en snestorm velkommen igen når det foregår med et sådan indhold 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s