En anderledes biograftur


Emil og jeg startede sidste sommer med at læse Harry Potter bøgerne. Det var et glædeligt gensyn med Harry Potter, Ron, Hermione, Dumbledore med flere, som jeg stiftede bekendtskab med første gang for 12-13 år siden. Vi har indtil videre læst de fire første bøger. Det er simpelthen så hyggeligt og en skøn ting, som kun Emil og jeg har sammen. Selvom Emil snart bliver overhalet af de 9 år og er en ret ferm læser selv, er han heldigvis stadigvæk ret pjattet med at få læst højt af sin moar. Jeg har altid selv været ret vild med at læse bøger, både at få dem læst højt som barn samt at begrave mig ned i bøgerne selv. Jeg håber, begge mine børn får den samme naturlige lyst til at læse, som jeg har, da det er en skøn måde at blive beriget med mange forskellige liv og verdener på samt en fin flugt fra virkeligheden. Blot for at nævne nogle få fordele, for der findes generelt et hav af mange flere fordele ved at læse (spørg bare Google, hvis I ikke tror mig 😉). Indtil videre er begge børn her på matriklen ret glade for bøger, og her i USA lærer de allerede at læse i Kindergarden, så Nanna er allerede godt på vej, på engelsk altså, hvilket hun er noget så stolt over.

Hver gang Emil og jeg er færdig med at læse en Harry Potter bog, ser vi filmen som hører til den færdiglæste bog. I anledning af at det i år er 20 år siden den første bog udkom, kører en biograf her i Williamsburg en Harry Potter kavalkade, så i lørdags drog Emil og jeg i biografen for at se Harry Potter 4. Nu var det ikke hvilken som helst biograf vi drog til, men en biograf der hedder Nitehawk, som viser en skøn blanding af biograf aktuelle film, ældre film, de mindre produktionstunge film og bl.a gyserfilm fredag og lørdag midnat. Det helt specielle ved Nitehawk er, at der bliver serveret mad, snacks, vin, øl og coctails. Så lørdag kl.10.30 satte vi os godt til rette i de bløde biografstole, bestilte te, sodavand, burgere og french toast. Emil fik således i anledning af Harry Potter filmen en chokoladefrø samt et troldmands samlekort produceret til anledningen.

Det er ingenlunde sidste gang jeg har besøgt denne biograf, næste gang tager Emil og jeg resten af familiebanden med, eller jeg bytter Emil ud med Michael, så vi kan bestille coctails, snacks og se film. Elsker konceptet og jeg kan kun anbefale en tur i denne biograf næste gang Williamsburg skal besøges.

2 thoughts on “En anderledes biograftur

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s