Fordele ved en udstationering

Altså udover at få lov til at prøve at bo i et nyt land, møde mange spændende mennesker og generelt få rusket lidt rundt i hamster hverdagshjulet, så er der også mange nye muligheder for at rejse. Og således stikker vi altså af til Tulum i Mexico den næste uge. Det vil være dumt andet, når sådan et skønt ferieparadis kun er en fire timers flyvning væk fra vores nuværende adresse. Vi checker ikke kun ud af landet, men også ud af verden generelt, for der er ikke hverken wifi eller stikkontakter på vores lille økovenlige hotel, som består af 10 hytter på stranden. Så skal I fange os, er det altså ned af hovedgaden i Tulum og søg efter nærmeste hængekøje eller efter dem med snorkelen i vandet i selskab med havskildpadder og andre søde havdyr

Hasta luego

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s