9 måneder


Det er simpelthen én af de største klicheer af dem alle, men holy moly tiden går altså bare så stærkt, skræmmende stærkt.. Vi har boet i New York i 9 måneder nu, og jeg kan slet ikke forstå, at det så også er lige så længe siden vi har været i Danmark. Heldigvis har vi haft rigtig meget besøg af familien og her i foråret er det fyldt godt op med de bedste venskaber fra Danmark. Det er ligeledes alle tiders mulighed for os at få set noget af New York, for når hverdagen ruller, er vi mere herboende end vi er turister. Hvilket jo også er fint, hverdagen skal først og fremmest fungere. Men hverdagen er nu også anderledes her, bl.a. er skolevejen markant anderledes end i Aalborg, og jeg tror, at begge børn skal på afvænning fra corn muffins og croissanter på vej til skole. Michael vil helt sikkert også kunne mærke på vores økonomi, at jeg ikke har helt så mange kaffe- og frokostpauser, når vi igen lander i Aalborg 😊

Den sidste måned har været én af de rigtig gode, fordi vores lille/store/smukke/kærlige/temperamentsfulde/sjove/skønne Nanna fyldte 7 år. Jeg ved ikke, hvad hun glædede sig mest til; selve dagen eller det faktum at mormor og morfar var her og fejre dagen med hende. Nok en god blanding af begge.

Vi har også været til vores første Broadway musical; The Lion King. Det var vores julegave til mormor og morfar, så vi kombinerede det med Nannas fødselsdag. Det var så smukt, og jeg tror vist også ordet fantastisk er ret dækkende for den musical oplevelse. WAUW, det hele var så storslået; musikken, kostumerne, scenografien, skuespillerne. Go see hvis I skal til New York. Vi havde fået billetter ret langt oppe (mezzanine), men det var fortsat vildt gode pladser. Teatret havde puder til børnene, som de sad på, så udsigten fejlede ikke noget for nogen af os.

Det solrige forår ankom sammen med mormor og morfar, så vi har været ude så meget som muligt. Når noget er så smukt som det her, er det også godt dumt at sidde inde og lumre 

Emil havde også besøg af én af sine bedste venner fra Aalborg. Han var i New York med sin mor og moster. Han var med til fodboldtræning, fik en overnatning på luftmadrassen og en masse snak og grin. Tror Emil var stolt over at vise sit Williamsburg frem, og vist rart for dem begge, at 9 måneders adskillelse ikke har ændret noget ved deres tætte venskab 


Fodboldtræning med smuk udsigt. Også fodboldtræning bliver anderledes i Danmark – mest på grund af udsigten 😉

Nu vil jeg pakke indlægget sammen og sende af sted mod jer, så vi kan drøne ned på basket banen og spille lidt tennis – for det kan en basket bane her i hytten nemlig også bruges til. 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s