School of Rock

Sådan ser min smukke søn ud, når han får lov til at lege sej rock star for en dag 🙌

Som alting er her USA, er der ikke mange der nøjes, heller ikke når det kommer til fødselsdage. Således befandt vi os i søndags i Downtown Brooklyn til en 8 års fødselsdag hos School of Rock. 16 børn, to øvelokaler og to sange der skulle øves og efterfølgende spilles for forældrene. Imens forældrene indtog store mængder mad og drikke øvede børnene på hver deres musikinstrument indtil de skulle spille koncert for os. Vi må indrømme, at det faktisk lød helt okay, og at de var gode til at spille sammen så det alt i alt var en god musikalsk oplevelse. Jeg tror, at samtlige 16 børn havde den bedste dag, ikke mindst den 8 årige fødselar. Begge vores børn var mere end høje ovenpå den dag, og nu ønsker Emil sig igen mere end noget andet et trommesæt – så det skal han da have.. 😉 Jeg er især sikker på, at vores naboer både dem ovenover, nedenunder og ved siden af er lige så begejstrede for den beslutning, som Emil helt sikkert vil blive til udsigten til et stort trommesæt, der fylder halvdelen af vores stue. Nej, det er nok én af de gaver, vi må vente med at give ham til vi igen er hjemme på den flade Aalborg matrikel, og vi ikke har hverken underboer eller overboer at vise hensyn til. Og eftersom jeg er ret overbevist om, at vi kunne vinde en pris for at have verdens bedste naboer, er jeg også ret overbevist om, at ingen af dem vil brokke sig over, at Emil går amok på et trommesæt for åbne døre og vinduer..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s