Date night 

New York er på alle måder én af de absolut skønneste byer i verden.  Og det mener jeg uden at have besøgt alle byer i verden, men denne her by kan bare lidt (meget!) af det hele, uanset hvilke interesser der dominerer mest. Jeg er også ret overbevist om, at jeg langt fra er færdig med byen når vi flytter hjem igen – tror faktisk aldrig jeg bliver færdig med New York, som altid har noget nyt at byde på. Det kan til tider også være svært at sortere i og prioritere oplevelser. Som fx restauranter. Hvis man bare interesserer sig en smule for mad og i særdeleshed virkelig lækker mad, er New York et sandt mekka. Hvert lille område i hver sin bydel har så mange muligheder, at vi aldrig vil blive færdige med at spise i Williamsburg alene. Netop fordi der er så mange virkelig lækre restauranter i New York, kan jeg hver gang vi er ude at spise, blive helt bange for, at det ikke bliver en god oplevelse, fordi der havde været et andet endnu mere lækkert sted vi kunne have besøgt. Ja nu lyder det måske lidt som om, at vi spiser vildt meget ude, og vi spiser da også noget mere ude end vi gjorde i Aalborg, men der er også en hverdag her, vi skal have passet ind. Og hvis ikke Emil og Nanna skal med, skal vi have hyret en barnepige, som heldigvis er et hit, så Emil og Nanna vil egentlig hellere end gerne bytte os ud med barnepige hver lørdag aften 😀

I påskeferien havde vi besøg af mormor og morfar og så var det jo oplagt, at Michael og jeg smuttede ud. Jeg havde ugen inden vores date night bestilt bord på Beauty and Essex i East Village. Det eneste tidspunkt vi kunne få bord på, var kl.17.45, så et godt råd, hvis man ønsker at spise på nogle af de populære restauranter i New York; vær ude i god tid.

Beauty and Essex ligger på Essex Street, og selve gaden gør ikke noget særligt væsen af sig, og når du ankommer til det, du mener er restauranten, kommer du i stedet for til en butik, som bla sælger guitarer…


Du skal ind bag den grønne dør, og her bliver du til gengæld mødt af en smuk hall, smukke værtinder, en rimelig velassorteret bar og selvfølgelig selve restauranten


Maden var simpelthen så lækker. Konceptet er tapas, så vi bestilte tilsammen fem retter bestående af lakse-poke-taco, æble-kål-gedeost salat, spicy tiger rejer, laks og én af deres signatur retter, chicken meatballs. Nu bliver jeg nok aldrig madblogger, mest af den simple årsag, at jeg når at spise maden inden den bliver fotograferet 😉 men her er et lille udvalg


Ha ha, og jeg er vist heller ikke den bedste madfotograf 😀

Efter et særdeles udsøgt måltid gik vi videre i baren, som fandtes ovenpå. Fordelen ved at have fået bord så tidligt var, at der ikke var så mange mennesker da vi kom ovenpå og kunne derfor få en plads i sofaen. Og endnu en fordel ved en sofaplads, vi havde den fineste udsigt til “people watching”, som virkelig er interessant i denne her by, fordi stilen er så individuelt gennemført. Stedet voksede endnu mere på mig, da DJ’en satte Backstreet Boys udødelige hit “I want it that way” på, og alle, lige fra dem i Louboutin’erne til Stan Smith’sene, gik totalt amok i fællessang. You just gotta love New York.

Efter et par timer med smukke drinks

besluttede vi at gå hjemad. Fordi vi var i East Village, og fordi vejret var lunt, gik vi hjem over Williamsburg Bridge.Kunne sagtens tage en tur på Beauty and Essex igen, men dilemmaet vil altid være, om jeg så går glip af én af de mange andre lækre restauranter i New York, for nu har jeg jo prøvet Beaty and Essex. Det er store og svære beslutninger i mit New Yorker liv 😉

Jeg håber, I alle må få den bedste weekend fyldt med lys, varme og en masse lækkert mad

Xoxo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s