10 måneder

Mine tre yndlings med yndlings Toby

Altså det forår er simpelthen bare forsvundet fra os så hurtigt, og så har der alligevel været tid til ret meget, bl.a. besøg af skønne venner og veninder. Jeg tror, de fleste der bor i udlandet kan genkende, hvor skønt det er at have besøg hjemmefra, men også hvor hårdt det er. Jeg skrev jo lidt om afskeden med nogle af de bedste og hvor hårdt det var for Emil og Nanna. Der gik en uges tid, hvor begge børn skulle “samles” lidt op igen, afleveringerne om morgenen med Nanna blev rigtig svære igen og generelt var der ekstra behov for ro og kram. Derefter skruede jeg godt op for lege aftalerne, Michael og Emil spiller tennis hver morgen inden skole og arbejde og så er vi ved at planlægge en tur til Catskills i en lånt hytte, hvor dagene skal gå med mountain biking, vandre i bjergene, bade i havens badesø, lave mad over bål og vist bare generelt nyde roen, bjergene og alt det grønne natur, der er lidt en mangelvare her i New York. Men så har New York heldigvis så meget andet. De/vi har heldigvis fundet ind i den gode hverdag igen her i Williamsburg, og hjemveen er ikke så hård, som den var for bare en uge siden. Der er også flere gode ting at tælle ned til; sommerferien starter om lidt, vi skal til Catskills, og så har vi bestilt flybilletter til San Fransisco, hvor vi skal mødes med mormor, morfar, moster og baby Caroline, som nok var en baby da vi rejste for 10 måneder siden, men nu er hun to år. Åhhh, savnet til hende er fortsat stort hos Emil og Nanna, så de glæder sig så meget til at være sammen med hende igen. De har planlagt, at hendes barnestol skal være mellem dem, når vi cruiser rundt i Californien ❤️

Den seneste måned har vi fejret, at Nanna nu taler med begge sine klasselærere. Hun har hidtil kun talt med den ene. Hun taler åbenbart så meget, at hun i går måtte sidde 5 min på sin stol under “play time”, fordi hende og de andre blev for højt talende i en omgang “far, mor og børn”.

Min fødselsdag blev også fejret, og til trods for, at jeg havde en smule tømmermænd (var vist ikke den eneste, vel Dorte?!) var det en super hyggelig dag med brunch, bare ben i Central Park og grill hygge i haven om aftenen.

Aftenen før min fødselsdag var jeg inviteret på en bådtur af nogle af de danske piger, som desværre rejser hjem til sommer. Dorte var lige ankommet, så hun røg med. Kombinationen af jetlag, ikke særlig søstærk og en meget stærk gin og tonic (for det var helt sikkert dens skyld alene..!) gjorde at nogen havde det lidt dårligt dagen efter, så jeg gik i sympati tømmermænd 😉 Den første time af min fødselsdag, blev faktisk fejret i selskab med Dorte på The Rainbow Room (Top of the Rock) efter endt bådtur og igen fik vi en meget stærk drink (lige en service meddelelse, hvis nogen planlægger en rejse til New York; drinksene her i byen er MEGET stærke 😉). Den anden time af min fødselsdag blev stadigvæk fejret med Dorte, nu i selskab af en well over priced hotdog og dernæst på en undergrundsstation, hvor der aldrig kom et tog. Den tredje time af min fødselsdag havde vi endelig fundet den rigtige subway, så vi kunne komme hjem i seng inden hele banden stod klar med flag og fødselsdags sang for fodenden af min seng næste (samme!) morgen

Fødselsdagsben i fødselsdagsnederdel på græsset i Central Park

Fra The Rainbow Room

Vi kom meget tæt på Frihedsgudinden på Disko Båden

Ellers har den sidste måned vist nogenlunde set sådan her ud i billeder:

Skønne Marie på cykeltur i Central Park og Upper West Side

Bryant Park er altid smuk og hyggelig – her kan det KUN anbefales, at man lige smutter en tur forbi Magnolia Bakery på Gran Central Terminal og snupper et par cheese cakes med, især KeyLime kan anbefales – blot et velment råd..

Bliver ALDRIG træt af solnedgange eller denne udsigt

Streets of Williamsburg

Alene”mor” til de her fem skønlinger en dag alle de andre forældre var til møder

Streets of Williamsburg

Rosevelt Island og Queensboro Bridge

Heidi og Nanna nyder udsigten over byens tage fra svævebanen mod Rosevelt Island

Mange gode drinks, øl og vin er blevet nydt i selskab med vores gæster – disse to er fra Westlight, rooftop bar på Hotel William Vale med noget nær byens bedste udsigt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s