Snart et år siden…


… vi sagde “på gensyn” til Emils skønneste klassevenner og deres mindst lige så skønne forældre (tør slet ikke tænke på alle de liter vin der skal indhentes for det forsømte sidste år 🙈) 

… vi pakkede hus ned og overleverede til søde lejere

… vi kørte kaninen Storm langt ud på landet til tidligere ejer (den trives i bedste velgående og er vist blevet ret ferm til fodbold…)

… vi måtte en spontan tur til Spanien fordi visum til USA lod vente på sig og hus var udlejet

… vi hulkede os igennem et “på gensyn” til verdens bedste naboer (nogen deltog ikke, fordi nogen var flygtet på cykeltur, så nogen ikke skulle hulke sige igennem et tårevædet “på gensyn”… 😉)

… vi måtte sige farvel til verdens bedste børnehave. Og selvom vi måtte sige farvel alligevel, var denne afsked ret hård, for vi kunne ikke bare lige komme forbi det næste år. Vi glæder os til at krammes ved til august

… vi drog mod amerikanske eventyr/udfordringer/oplevelser/drømme.. sagde jeg udfordringer?! 

Og her er vi så, 11 måneder senere, et nyt visum er på plads og vi nupper lige året ud i byen der aldrig sover. Vi er glade, rige på oplevelser (og udfordringer!), nysgerrige og spændte på et efterår, hvor det fortsat “kun” drejer sig om os fire – og selvfølgelig en faglig succes for Michael og sit seje team af kollegere her i New York. 

Forude venter en lang sommerferie, og jeg glæder mig til at alle de oplevelser jeg skal have med nogle af de bedste og sjoveste i mit liv. Lige nu er vi i Catskill Mountains, hvor vi bor i en hytte heroppe, og det eneste vi skal koncentrere os om er, at naturen skal inhaleres de fleste vågne timer i døgnet. Derfra har vi 10 dage i New York, inden vi sætter os ind i et fly med kurs mod San Fransisco. Der skal vi mødes med mormor, morfar, moster og kusine C. Vi har lejet en giga bil med plads til os alle, og sammen skal vi udforske Sunny California. 1. august er vi atter at finde på dansk jord, og hvor bliver det skønt, dejligt, rørende og måske en smule hektisk at være i vidunderlige Danmark igen inden vi atter sætter kurs mod hverdagen i Williamsburg 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s