Yosemite Nationalpark 

Da vi kørte fra San Francisco tog vi videre til Yosemite, hvor vi havde to overnatninger. Vi måtte ud på en større omvej til hotellet da der desværre hærgede en større skovbrand, så vi susede i stedet rundt i skarpe bjergsving men vi fik til gengæld den mest storslåede udsigt med på vejen. 


Vi brugte en hel dag i Nationalparken, hvor man kan nøjes med at blive siddende i sin bil og køre på dertil indrettede dobbelt sporede veje, eller gøre lige som os, parkere bilen flere steder, for at vandre rundt. Vi blev også belønnet med bl.a. mødet med den sødeste lille hjort på aller nærmeste hold, og så selvfølgelig den vildeste natur der kan tage pusten fra de fleste Efter en god formiddags vandring kørte vi tilbage til hotellet og fik en lækker solid frokost. De tre børn, moster, mormor og morfar ville gerne en tur i poolen (der var 38 grader, så vel egentlig meget rimeligt 😉) men Michael og jeg var ikke helt færdige med bjergvandringer, så vi tog tilbage for at vandre op til et stort vandfald. Vi havde regnet med lige at smutte en tur til toppen, knipse et par billeder og så smutte lige så hurtigt ned igen, for jeg havde lovet at komme hjem og lave omelet til aftensmad… da vi var halvvejs, måtte vi se os slået af naturens opadgående stigninger, og hvis jeg skulle nå hjem til omeletten, og vi for øvrigt også skulle nå ned inden mørkets frembrud, måtte vi vende skosålerne nedad. Vi nåede da heldigvis op til et punkt, hvor vi kunne se ret meget af vandfaldet, og hvor de fleste også vendte rundt, så vi følte, at vi næsten fik fuld valuta for pengene. 


Udover hjorten var Michael og jeg så heldige, at vi også så bjørne. Michael så en da vi lige var ankommet til Nationalparken, og jeg så en mor bjørn med sin lille hoppende bjørneunge. Begge gange var vi alle sikkert placeret bag familie bussens vinduer, for man skal vist ikke ønske at komme for tæt på en mama bear og dennes unge. Vi nåede desværre ikke at få billeder af dem, men det er altså rigtigt 😉

Efter Yosemite drønede vi videre til Monterey, men det kommer der et særskilt indlæg om. 

Og omeletten tænker I nok.. den nåede jeg hjem og bikse sammen – den smagte forrygende 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s