Lidt mere road tripping


Der er altså bare noget helt specielt over sådan en road trip, og det er vist næsten ligegyldigt hvor på planeten man drøner rundt, så kan det altså noget. Se nu os; vi drøner rundt i en skøn mini bus (noget Ford et eller andet, den er hvid og har 12 sæder – vi er 8)  – og vi hygger os gør vi. Her er rigeligt med “Oles nye autobil” sunget af mormor, Emil og Nanna når Caroline er ved at være lidt slidt i autostolen, der er næsten fri iPad tid (bortset fra bjergkørsel og andet slinger som kan resultere i noget gris i bilen), masser af reality anekdoter fra de to ældste medlemmer, som efterhånden er ret garvede udi Californien rejser, som vi andre suger til os. 

Således nåede vi også til Monterey efter Yosemite. En hyggelig lille og tidligere fiskerby, som nu i dag har har rejst sig som en by fuld af gallerier og et stort akvarium. Akvariummet skulle besøges og det fortrød vi absolut ikke. Her var hovedsageligt havdyr fra omkring Monterey som blev vist og formidlet på en ret interessant måde og som både børn og voksne kunne forholde sig til. Se bare de skønne billeder


Efter to overnatninger i Monterey, hvor vi også nød godt af den opvarmede pool, tog vi mod en overnatning i Pismo Beach. Det var kun for at gøre køretiden lidt kortere før vi skulle ramme Santa Barbara. Her er vi nu og de næste to overnatninger inden LA.  

Vi fryser ikke, vi nyder sol, blå himmel og 25 grader. Vi må vist hellere sørge for, at vi er tanket godt op på sol og varme inden vi rammer Dk i næste uge 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s