Så gik der lige et år i USA


Vi sidder lige nu i LAX og venter på at checke vores bagage ind til Aalborg. Det er lidt underligt, at vi efter et år væk fra Danmark nu endelig er på vej hjem igen, omend det “kun” er for at holde ferie. 

Fik vi nu det ud af året i New York som vi havde håbet på? Det er faktisk lidt svært at svare på, for jeg ved ikke rigtigt, hvad vi forventede (altså udover nogle arbejdsmæssige mål, det var vist nok udgangspunktet for vores udstationering…). Vi har ihvertfald fået det ud af det, at vi som familie er kommet meget mere i hverdags harmoni, og den travlhed der er forbundet med vores liv i Danmark, er stort set ikke eksisterende. Det kan måske virke paradoksalt, at vi så mange tusinde km væk fra vores vante og trygge hverdag, har fundet en anden ro og balance som familie – og det til trods for en markant anderledes dagligdag både kulturelt og socialt. 

Så har vi selvfølg et par børn, der nu også taler engelsk, vi har spist vanvittigt godt det sidste år, for der findes så mange virkelig lækre restauranter i New York, og så er vi heldigvis også blevet nogle gode venskaber rigere. 

Jeg kan også godt forstå, hvorfor mange børnefamilier bliver hængende i livet som udlandsdansker i mange år, trods et stort savn til Danmark, for der er altså en anden ro i hverdagen, når der er mange ting der bliver taget ud af ligningen. 

Og så er der vejret, for det kan vi altid tale om – og især i år med den værste sommer i 38 år i Danmark, for så må det altså være endnu hårdere at skulle vælge Danmark til. 

MEN, for der er ALTID et men 😉 Jeg glæder mig SÅ meget til at kramme savnede venner, veninder og familie igen. Jeg glæder mig til at cykle igen uden at skulle frygte helt så meget for mit liv, som jeg oftest gør på cykel i New York. Jeg glæder mig til lune sommeraftener, for de må da komme…! Masser af fester og grillhygge med de bedste, som har været så skønne at invitere til den ene 40 års fødselsdag efter den anden. Og så glæder mig helt vildt til at cykle ned til Kystens Perle og spise en stor lækker bøfsandwich MED brun sovs og pommes – gerne efterfulgt af en vaffelis MED guf, helst den lyserøde (hvis nogen vil deltage i den fest, må I endelig lade høre fra jer..)

Men indtil da vil jeg tage mig til takke med flymad, serier, podcast og forhåbentlig noget søvn. 

Ses i morgen Dk 🇩🇰😘

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s