Solvang 

IMG_5427

Inden jeg får glemt den Californien tur helt (ej, det sker nok alligevel ikke..), må jeg vist hellere få skrevet lidt mere ned om de skønne steder, vi besøgte på vores tur. Én af de mere kitchede steder var klart Solvang. Jeg ved egentlig ikke, hvor meget dansk der er tilbage i den by, men det var nu meget sjovt at opleve. Da vi havde fundet en parkeringsplads til bilen stilede vi direkte efter bageren, for vi skulle da smage på både kanelsnegle, chokoladeboller og romkugler. Det var udmærket, men de bliver altså lavet bedre i Danmark 😉

IMG_5402

Byen er egentlig hyggelig nok, men hvis man ikke har fulgt med i, hvad der sker  og er sket på design- og modefronten i Danmark de sidste 60-70 år, så får man sig lidt et andet billede af, hvad Danmark er. Altså hvis man alen vindueskigger i Solvang og derfra mener at vide, hvad Danmark er for en størrelse.

IMG_5426

Der var mange vinsmagninger i byen, men det har vist mere at sige om selve området for vinproduktion end det har at gøre med Danmark, selvom vi nok også ynder at indtage californiske druer.

Det var en sjov oplevelse, men nok også en af de oplevelser, hvor vi bagefter blev enige om, at så har vi da også fået set det med, og det er nok ikke en destination, vi behøver at vende tilbage til.

IMG_5403

Da vi kørte derfra, besluttede vi at køre ud mod Neverland, som ikke er mere end 20 minutter derfra. På vej derud kørte vi igennem den mest hyggelige lille vin landsby, Santa Ynez, og der kan jeg sagtens forestille mig, at Michael og jeg vender tilbage til, når vores børn hellere foretrækker ferier til Sunny Beach eller hvad der er populært til den tid. Neverland så vi desværre ikke meget til, det lå godt gemt bag nogle bakker, men vi så da indgangen, som var bevogtet af en stor sort hund.

Derfra gik turen videre til Santa Barbara og eftermiddag leg i poolen, men det er et nyt indlæg værdigt

One thought on “Solvang 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s