“Hvad får du så tiden til at gå med?”

maria

Jeg får ret ofte stillet spørgsmål som “kan du så godt få tiden til at gå?” eller “hvad får du så tiden til at gå med?”. Og for at svare ret enkelt på det første spørgsmål, så JA, jeg kan sagtens (SAGTENS!) få tiden til at gå. Så jeg tænkte, at jeg kunne lave en et dagbogs skriv over en helt almindelig fredag i Williamsburg. Så her kommer min fredag i sidste uge:

5.30: Vækkeuret ringer, Michael springer ud af sengen hopper i træningstøj og dernæst i motionsrummet – jeg springer knap så meget ud af sengen, nærmest kravler i træningstøj og starter min morgen med lidt blid yoga mens jeg nyder roen i lejligheden, udsigten til Empire State som langsomt bliver vækket af solens stråler

6.45: Morgenmaden står på bordet, Emil er i tøjet og leger med LEGO i stuen – Nanna bliver gerne båret ind på sofaen af sin far, som også gerne hjælper hende i tøjet (man er vel en “slow starter”..)

7.45: Vi er på vej ned med elevatoren og Emil håber, vi når at møde hans ven Theo inden skolebussen kommer, så han kan følges med os. Vi går til skole hver morgen og ofte har vi følgeskab af Theo. Emil og Theo taler hele vejen til skolen om LEGO, den nye Ninjago film og hvad der ellers rører sig i den verden. Nanna og jeg taler om tre gode ting der skal ske i løbet af skoledagen. Det får hendes fokus lidt væk fra, at hun helst vil blive hjemme og ikke i skole.

8.10: Vi ankommer til skolen. Emil finder sin klasse i kantinen, hvor vi afleverer hver morgen. Han sætter sig og taler med sine klassekammerater, og så kan jeg eller godt gå videre med Nanna. Vi finder Nannas lærere. Det har været lidt svært for Nanna at sige farvel men søde Miss Lauren har spurgte Nanna om hun ikke dagligt vil hjælpe hende med at krydse de børn af på et skema, som har fået morgenmad (der er gratis morgenmad til alle børn på skolen, som gerne består af Honey Cheerios, vafler, bagels eller lignende…). Så efter Nanna har fået en opgave sammen med sin yndlings lærer er afleveringerne blevet meget nemmere.

8.30: Jeg er ude af skolen igen og på vej hjem. Sætter en lydbog i ørerne og nyder den 20 minutters gå tur hjem mens Williamsborgerne har kurs mod job eller luftning af hunde.

9.30: Min sidste klasse hos Pure Barre. Sidste år købte jeg en masse klip til Pure Barre, men kom ikke så meget af sted, for det er altså ret hårdt 😅 Det er ballet øvelser blandet med pilates så træningen fejler i sig selv ikke noget. Nå, men alle de der klip jeg havde købt, de havde altså en udløbsdato, så jeg har overbooket mig selv ret hårdt til det der Pure Barre siden vi kom tilbage for tre uger siden. Mine allerede betalte klip skulle helst ikke ikke bare fordufte, jeg er vel jyde… Jeg endte så med at synes, at det klart er noget af det bedste, jeg kan gøre for min krop, så måske jeg ikke er helt færdig dernede alligevel.

10.30: Der skal handles på vej hjem fra Pure Barre. Jeg handler ofte kun en gang om ugen, og eftersom jeg ikke kan slæbe det hele hjem, så tilbyder mit lokale supermarked gratis levering til døren (altså ikke kun til mig), så alt det jeg har købt bliver pakket i kasser og så leveret inden for et par timer. Jeg håber, REMA har indført samme service når jeg kommer hjem igen..

12.00: Jeg tager min frokost med ud på altanen men må gå ind igen, for der sidder et par fyre på altanen over mig og ryger, hvad jeg må formode, er op til flere joints og vindretningen sender tyk kvalmende røg min retning. Det er virkelig kommet bag på mig, hvor mange der ryger pot i denne by – du kan ikke gå forbi mange parker eller byggepladser uden der er et par stykker der ryger en joint.

13.00: Rengøring – det er desværre også min tjans, så det bliver også gerne klaret om fredagen

14.30: Jeg pakker tennisketcher, madpakker, tennissko og mig selv sammen og begynder at gå mod skolen. Jeg er lidt i god tid, så jeg sætter mig på en bænk i parken og lytter til en podcast. Lige nu lytter jeg til yogapodcasten, hvor hun i dette afsnit taler med Simon Krohn.

15.20: Emil og Nanna har fri, og jeg taler kort med lærerne om, hvordan dagen er gået. Nannas lærer Miss Lauren fortæller mig, at Nanna vist havde glemt, at hun ikke ville tale med hende, for hun havde fortalt hende noget til frokost, og lige som hun havde sagt noget til hende, havde hun holdt sig for munden som om, det var en fejl. Nanna fortalte mig efterfølgende, at hun faktisk havde glemt, at hun ikke ville tale med dem, så det var kommet bag på hende, at hun havde talt til Miss Lauren.

15.45: Vi er i Mini Jake, en legetøjsbutik i Williamsburg. Jeg har lovet begge børn en lille ting, fordi jeg er stolt over, hvor gode de er til at gå i skole igen her i New York. Emil vælger nogle små LEGO poser, og Nanna vælger en lille lilla bamse fra Jelly Cat. Dernæst skal vi have købt en fødselsdagsgave til en lille sød 4-årig fødselar, som vi skal fejre om lørdagen. Nanna vælger en sød hund i en taske, som man selv kan dekorere – vi tænkte, at det også ville være et godt minde fra New York, for udover pot rygende mennesker er der virkelig også mange hunde i tasker i gadebilledet, og pot ville vi alligevel ikke give hende. Emil og Nanna synes også det lugter ækelt, så det blev aldrig et fødselsdagsemne 😉

16.30: Emil skal til en tennis test, så de kan vurdere, med hvem han skal spille tennis med i denne sæson, så Nanna og jeg sidder igen troligt på bænken og kigger tennis – heldigvis godt opvarmet af solen.

17.00: Så blev det weekend og vi er på vej hjem. Emil og Nannas gode venner Floyd og Viva er nede i haven, så dem mødes vi med til lidt snacks og leg. Michael holder tidligt fri (det er jo fredag) og mødes med os i haven, mens vi tømmer alle de snacks Jeanett har været så sød at medbringe. Da alt er spist og vi fortsat er sultne, fortsætter vores fredag i lejligheden med hjemmelavede pizza, rødvin og is til dessert.

Ja, sådan kan en dag i mit liv se ud i New York. Nogle vil måske mene, at den var i den kedelige ende, så for at veje op på en dag med rengøring og indkøb, har jeg i dag tilbragt dagen i SoHo, hvor jeg mødtes med en anden dansker til brunch. Onsdag skal dagen tilbringes i Bushwick, hvor Winnie og jeg vil udforske meget af den fede street art bydelen er udsmykket med – og så har én af de andre mødre fra skolen anbefalet mig en ret lækker mexicansk biks, hvor man, efter hendes mening, får New Yorks bedste tacos. Nogle vil måske mene, at det hører til den sjovere del af min hverdag, og man fornemmer måske også, at maden er et ret gennemgående tema i min hverdag herovre, men der findes så sandelig også ekstremt meget virkelig lækker mad i New York.

 

 

3 thoughts on ““Hvad får du så tiden til at gå med?”

 1. tyndfedMilena siger:

  Kan godt fornemme, at vi får nogle travle dage, når jeg kommer 🙂 Jeg hopper med på toget og går også meget gerne med til og fra skole 🙂 Tror du også Michael vil bære mig ind til morgenbordet? 05:30, den klarer I altså selv! Men forbereder gerne morgen-lækkerier til jer til når, I er færdige med træning og yoga 🙂
  Uhhh, hvor jeg GLÆÆÆÆDER mig 🙂

  Liked by 1 person

  • hverdagiwilliamsburg siger:

   Søde du ❤️ det bliver SÅ dejligt når du kommer, og vi får travlt på den mest hyggelige måde 😉 Michael er i Houston når du kommer, så fredag morgen må du altså slæbe dit korpus til morgenbordet selv, det er kun en meter fra din seng – og ellers tager vi morgenmaden i sengen 😉

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s