Lige om lidt…

a_skole

Første skoledag september 2017

Lige om lidt skal jeg op på skolen og sige farvel til det mest fantastiske team af lærere, som i den grad skabte et rum af tryghed og nærvær, da Emil og Nanna var aller mest sårbare og utrygge. Havde det ikke været for dem og deres omsorg de første par måneder af vores nye hverdag i New York, havde det taget en evighed før de var faldet godt til, hvis overhovedet nogensinde. Skolen blev deres trygge base, og ud fra den udviklede de sig i sådan en fart, at Michael og jeg til tider havde svært ved at følge med. Efter en måned i skole talte og forstod Emil engelsk, og Nanna forstod det meste, men var for genert til at tale med lærerne. Rent fagligt og socialt har de begge været på et højt niveau, og det har hele tiden forsikret Michael og jeg om, at deres trivsel ihvertfald ikke fejlede noget. De er vokset, (ikke kun fysisk!) og de har i dag en større selvtillid og besidder en tro på, at de kan, hvad de vil.

Lige om lidt, er det endnu et kapitel vi kan lukke i vores personlige bog om New York. Det bliver svært at sige farvel, men jeg kan også samtidig være enormt stolt af mine to seje børn og alt det, de har overkommet de sidste 15 måneder. De har om nogen været på en rejse i mere end én forstand, og jeg er spændt på, om de skal igennem en ny, dog noget mindre, omvæltning rent mentalt når vi igen har vores hverdag i Aalborg. For uanset, så bliver det en anderledes hverdag der lige om lidt venter os.

Lige om lidt ringer klokken ud til sidste time, og jeg vil kramme mine børn lidt ekstra og fortælle dem, at de kan være mere end stolte af dem selv samt at de er mine to største helte og for altid vil være det ❤️

 

 

 

2 thoughts on “Lige om lidt…

 1. Marianne Mellergaard siger:

  Nøj….hvor vi glæder os til have Emil i klassen igen…..og nøj hvor kommer jeg til at savne dine velskrevne blogindlæg….jeg har nydt at få lov til at læse med….tusind tak for det❤️Held og lykke med at få lukket bogen og taget hul på det næste kapitel…..husk at gemme dine indlæg til børnene at genlæse, når de bliver voksne – det er et dejligt minde om deres mor fra deres barndom😉…….
  “In a while crocodile”….😃
  Kh Marianne

  Liked by 1 person

  • hverdagiwilliamsburg siger:

   Søde Marianne ❤️ TAK 🙏 Emil glæder sig SÅ meget til at blive en del af klassen igen. Og hvem ved, om blog indlæggene slutter, der er vist også en historie eller to at fortælle om landingen i Danmark igen 😉 Mht blog indlæggene så har jeg faktisk tænkt mig at printe dem som bøger til begge børn når vi kommer hjem. Jeg tror, det bliver vigtigt/sjovt for dem på sigt. Ses meget snart med jule agtige M&M’s 😉 Kh Maria

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s