Første dag i mit nye liv

IMG_2955I går havde jeg sidste dag på mit arbejde. Jeg er så heldig, at jeg har fået et års orlov. Så indtil vi rejser, skal jeg i gang med at pakke vores hus ned. Eller det vil sige, vi skal være ude af vores hus inden vi rejser. Fordi, vores visum er blevet udskudt grundet et par spørgsmål til vores ansøgning. Så flybilletterne til New York er nu blevet midlertidig udskiftet med en retur til Alicante på et resort med fuld forplejning. Flybilletterne til New York er nu ombooket til den 22.juli. Så vi krydser fingre for, at alt går smidigt igennem i 2.omgang.

I dag startede første dag i mit nye liv med at fejre en 8 års fødselsdag. Det er vel nærmest lidt sentimentalt, at min “3.barsel-uden-baby” starter på dagen for min første fødtes fødselsdag. Nå men dagen startede med fødselsdagssang-morgenvækning for E, der havde sovet rævsøvn længe, dernæst pandekager med syltetøj og gaveåbning. E afsted i skole, N i børnehave og mig i Rema for at handle stort ind til resten af dagen og den kommende weekend. Vin blev indkøbt i karton’er (det er vel min 3.barsel uden baby 😉 ) og så kommer der familiebesøg, som jo selvfølgelig også skal have noget at skylle grillmad og chips ned med.

Dernæst er der nu bestilt en rejse til Alicante på et stort resort, hvor det ikke lader til, at vi behøver at bevæge os ret meget uden for lokationen, da alt efter sigende kan fremskaffes på hotellet. Når nu, vi ikke kan flyve ind på en enkelt billet til NY den 30.juni, tror jeg, dette er næsten lige så godt. E og N får en stor pool og alle de is de kan spise, M får et motionscenter og nogle bjerge der både kan løbes og cykles i, og jeg kan forhåbentlig smide mig i en solstol med en bog og en stak blade. Vi kigger mest på “win-siden” i dette pludseligt opståede alternativ og knap så meget på, hvor vi skulle have været.

Resten af dagen skal vel gå med en lille løbetur, lidt yoga og så ellers spise de bedste mormorboller, masser og kage samt sushi, som E har bestemt skal være hjemmelavet i dag. Så alt i alt, en dejlig første dag i mit nye liv 🙂

One thought on “Første dag i mit nye liv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s